Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Irinel Columbeanu, după ce a fost acuzat că i-a făcut vrăji fostei iubite. Fostul milionar rupe tăcerea: „E modul ei de a-și câștiga existența”

Ce spune Irinel Columbeanu, după ce a fost acuzat că i-a făcut vrăji fostei iubite. Fostul milionar rupe tăcerea: „E modul ei de a-și câștiga existența”

GALERIE FOTO (2)

Daiana, o femeie care spune că este fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, l-a acuzat pe acesta că i-a făcut vrăji fostei lui iubite. După toate acuzațiile făcute în spațiul public, fostul milionar rupe tăcerea.

Ce spunea Daiana despre Irinel Columbeanu

Daiana a susținut, în spațiul public, că este fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, și a făcut declarații controversate legate de afacerist. Aceasta a dezvăluit faptul că fostul soț al Monicăi Gabor i-ar fi făcut vrăji fostei lui iubite, Oana. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Daiana spunea că l-a învățat pe Columbeanu să-i facă vrăji tinerei, pentru ca aceasta să se întoarcă la el.

”M-a rugat să-l învăț să facă vrăji, să se întoarcă aia, Oana, la el. Îl părăsise de puțin timp și o voia înapoi. Eu am început să-l învăț, iar el pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap. Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate și el se ducea, noaptea, să îngroape, cu o pelerină ca să nu fie recunoscut”, a declarat Daiana, pentru Cancan.ro.

Irinel Columbeanu rupe tăcerea

Omul de afaceri a răbufnit la adresa Daianei, femeia care a făcut declarații controversate la adresa lui. Irinel Columbeanu nu a vrut să confirme sau să infirme aceste acuzații, însă a ținut să spună că Daiana din astfel de lucruri își câștigă existența.

„Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet. Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate. Nu vreau să comentez dacă este adevărat sau nu ce povestește, doar că sursa acestei informații mi se pare dubioasă. Chiar nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete, care văd că fac aceste dezvăluiri, inclusiv a ocupației lor, fără să aibă nicio repercusiune.”, a spus Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: