Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Laura Cosoi despre viața cu 3 copii. Care e secretul fericirii vedetei

Ce spune Laura Cosoi despre viața cu 3 copii. Care e secretul fericirii vedetei

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună trei copii. Toată țara o apreciază pe Laura și mulți o urmăresc pe Instagram, mai ales acum, că este mămică de trei fete. Ce spune Laura Cosoi despre viața cu 3 copii.

Ce spune Laura Cosoi despre viața cu 3 copii

Recent, Laura Cosoi a dezvăluit amănunte despre relația sa, dar și despre viața cu 3 copii.

„E extrem de amuzant ce diferență este de la un copil la al treilea copil, ca abordare, pentru că la Rita două săptămâni n-am ieșit din casă, noi stând la curte, iar acum, deja în a treia zi de când s-a născut Lara, eram cu ea la biserică și apoi am mers pe terasă să mâncăm, deci s-a schimbat destul de mult percepția noastră.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Bine, suntem și mai obișnuiți cu copiii, deci cam știm cum să luăm pulsul. Cam astea au fost schimbările, dar uite că, în două luni deja, Lara a străbătut aproape toată Europa. Am făcut un road-trip cu ea”, a povestit actrița pentru libertatea.ro.

Laura Cosoi, despre mezina familiei

„În primul rând, e foarte cuminte, nu plânge mai niciodată. Nu are colici, a avut niște mici jene la burtică, dar n-aș putea spune că a plâns din cauza asta, însă ce mă surprinde este că se mișcă cu o foarte mare agilitate, dacă nu o prind în centuri în cărucior și uit sau în bouncer, mi se pare că un-doi ar putea să fie pe jos. Deci e un copil foarte activ, v-am zis eu că este copilul-muzică și cântă și dansează mult, dă din mâini și din picioare”, a mărturisit vedeta despre mezina familiei pentru aceeași sursă.

Laura Cosoi a știut de la început că va rămâne cu soțul ei

„Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a spus Laura Cosoi mai demult la podcastul lui Morar.

Laura Cosoi e căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015 și împreună au trei fetițe, pe Rita, Vera și pe Lara. Mezina familiei a fost botezată în Maramureș vara aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: