Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea. Ce relație noră-soacră au cele două

Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea. Ce relație noră-soacră au cele două

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din lumea mondenă. Cei doi se iubesc extrem de mult, se înțeleg foarte bine, însă nu multă lume știe ce părere are mama lui Tavi despre nora sa, Gabriela Cristea. Recent, aceasta a scos la iveală detalii interesante despre relația noră-soacră.

Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea. Ce relație noră-soacră au cele două

Mama lui Tavi Clonda spune că îi iubește foarte mult pe amândoi, dar că mereu s-a mândrit cu fiul ei. De asemenea, femeia a mai spus că o consideră pe Gabriela Cristea ca fiind fiica sa și că cei doi sunt mereu în sufletul ei. „Dacă încep să spun eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic.

A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea. Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela).

Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei. Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet”, a spus mama lui Tavi Clonda.

Totodată, Tavi Clonda a povestit că nu reușește să-și viziteze mama pe cât de des și-ar dori. Și asta din cauza programului său extrem de încărcat. De asemenea, el a mai spune despre mama lui că întotdeauna i-a fost alături și o așteaptă oricând la București.

„Toată viața mama a fost alături de mine. Din păcate nu reușim să ne vedem pe cât ne dorim. Noi te așteptăm la București sau venim noi la Brașov. O să urmeze lucruri frumoase, sunt convins”, a declarat soțul Gabrielei Cristea, într-un interviu la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: