Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Oana Leonte despre relația cu Liviu Dragnea: ”Viața personală trebuie să rămână personală”

Ce spune Oana Leonte despre relația cu Liviu Dragnea: ”Viața personală trebuie să rămână personală”

Oana Diana Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu politicianul. Tânăra care conduce organizația de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, a vorbit pentru prima dată despre zvonurile apărute.

Ce spune Oana Leonte despre relația cu Liviu Dragnea

Oana Diana Leonte a vorbit pentru Fanatik.ro, după zvonurile apărute despre relația ei cu Liviu Dragnea. Tânăra susține că viața ei personală trebuie să rămână personală. ”Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta”, a spus profesoara de franceză, pentru sursa citată mai sus.  Oana Leonte nu a infirmat relația ei amoroasă cu Liviu Dragnea, dar nici nu a confirmat-o. Aceasta a ținut să păstreze pentru ea acest detaliu apărut în presă. Presupusa parteneră a politicianului este de părere că:. ”Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”.

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Potrivit România TV, noua parteneră e viață a lui Liviu Dragnea ar fi Oana Leonte. Aceasta este profesoară de franceză și este cu cinci ani mai mică decât Irina Tănase. De mai bine de jumătate de an, susține ea, partidul lui Liviu Dragnea îi este „a doua casă”. De precizat este faptul că nici politicianul și nici tânăra profesoară nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri. Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, iar mai apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine. În prezent, aceasta studiază în cadrul unui program de masterat de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

În trecut, tânăra a activat în echipa de volei a CSS Buzău. Jumătate de an, Oana Leonte a fost secretar general al organizației APP din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit sursei citate, tot ea ar fi cea care s-ar ocupa și de organizația APP Buzău.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro