Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune tânăra care a avut o idilă cu preotul din Scobâlțeni. Ce a determinat-o să cadă în brațele lui: „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie…”

Ce spune tânăra care a avut o idilă cu preotul din Scobâlțeni. Ce a determinat-o să cadă în brațele lui: „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie…”

Ce spune tânăra care a avut o idilă cu preotul din Scobâlțeni. Ce a determinat-o să cadă în brațele lui: „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie…”

Tânăra care ar fi avut o relație extraconjugală cu preotul de la Parohia din Scobâlțeni a oferit un interviu. Ea a povestit cum a început idila dintre ei și alte detalii din această poveste care a ajuns la urechile tuturor.

Ce spune tânăra care a avut o idilă cu preotul din Scobâlțeni. Ce a determinat-o să cadă în brațele lui: „Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost”

O relație extraconjugală nu este văzută cu ochi buni, în general, cu atât mai puțin dacă implică și un preot. Preotul de la Parohia din Scobâlțeni este arătat cu degetul pe motiv că ar fi avut o idilă cu Alexandra, o tânără care este la rândul ei căsătorită.

Soțul înselat, un fermier, ar fi aflat de relația extraconjugală și i-ar fi cerut bani preotului pentru a nu da în vileag totul, după ce și-ar fi bătut soția.

„Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, ar fi fost dialogul dintre soțul tinerei și preot, conform 7iasi.ro. De altfel, polițiștii au organizat și un flagrant, iar soțul tinerei ar fi fost surprins în timp ce lua o sacoșă cu bani de la preot, a scris Bzi.ro.

Iată cum ar fi început aventura între preot și Alexandra, dar și cum a continuat.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra, conform unui interviu exclusiv acordat pentru Biz.ro.

„Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă”, a completat tânăra.

„Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus ea, conform sursei menționate mai sus. În momentul de față, soțul tinerei e arestat preventiv, iar preotul acuzat nu mai are voie să își practice meseria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: