Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Tedi Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea. De ce a avut loc lupta

Ce spune Tedi Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea. De ce a avut loc lupta

Ce spune Tedi Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea. De ce a avut loc lupta

Luptătorul Tedi Emi, cel care l-a bătut pe Mircea Badea în meciul demonstrativ din weekend, a dezvăluit primele sale impresii despre luptă şi cum a ajuns să se bată din nou cu prezentatorul de la Sinteza Zilei.

Tedi spune că nu se aştepta ca Mircea Badea să cadă aşa de repede şi spune că în experienţa sa nu a văzut un asemenea KO.

Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii… Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut.

Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu

.Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi. Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5.

Ce spune Tedi Emi despre KO din meciul cu Badea

Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr.

Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde, a stat sigur. După aceea, este normal să nu te lase  (să te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. S-ar fi putut ridica foarte greu și vă dați seama că nu mai era în stare de nimic”, a spus acesta, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Motociclistul luptător spune că Mircea Badea nu mai era în stare să continue lupta după lovitura primită şi că efectul loviturilor ar fi putut avea urmări grave.

Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave… (…) Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam. 

Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa… Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins, a mai explicat Teodor Emi.

Tedi Emi: Mircea Badea m-a provocat când eram accidentat

Tedi a mai spus că lupta a fost organizată la iniţiativa luptătorului Cristian Iordache şi că Badea ar fi trimis „tot felul de copii” ca să-l provoace la luptă după ce a aflat de o accidentare a acestuia.

M-a enervat și pe mine. Copilărește, dar se adună chestiile astea… M-a enervat că râdea de mine că nu am reușit să îl bat bine prima dată, când am fost mai degajat.

M-a enervat că a zis că o să primesc provocări și îmi trimitea tot felul de copii sau tot felul de ciudați ca să mă provoace.  M-a enervat că mi-a lansat provocarea exact când am fost accidentat și toate acestea m-au făcut să îl iau puțin mai în serios, de data asta.

Mai ales că eu credeam, din momentul ce a cerut revenșa și în ring – pentru că asta a și fost disputa, în primul meci, că dacă era în ring se termina mai repede – că vine foarte pregătit. Credeam că o să fie un pic mai greu…

Nu mă îndoiam, la nivelul meu de experiență, că nu o să câștig, dar mă gândeam că o să fie un pic mai greu și el, fiind om de televiziune, știe să managerieze anumite știri, a mai spus acesta.

Citeşte şi: Ce a spus Mircea Badea la prima apariţie TV de la bătaia încasată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: