Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat vedeta de la PRO TV

Ce studii are Andi Moisescu. Ce facultate a terminat vedeta de la PRO TV

Andi Moisescu este jurnalist și realizator TV la PRO Tv. Cu toții îl știu pentru că moderează în fiecare duminică o emisiune extrem de apreciată de către români „Apropo TV”. Andi Moisescu este cunoscut de o țară întreagă și de la „Românii au talent”. Puțini știu însă că facultatea pe care a terminat-o nu are nicio legătură cu domeniul în care s-a făcut remarcat!

Cum a devenit celebru Andi Moisescu și câți bani câștigă doar de la PRO TV

Andi Moisescu s-a născut în anul 1972 în familia unui fost regizor de film. Acesta a intrat în televiziune în anul 1993, atunci când s-a angajat și colegul său, juratul Florin Călinescu. În 1996 a fost numit director de programe la Pro FM.

Pentru prezentarea emisiunii „Apropo TV”, Andi Moisescu încasează un salariu de 10.000 de euro pe lună. În această sumă sunt adăugate și bonusurile publicitare, conform Realitatea.ro.

Ce facultate a absolvit Andi Moisescu

Andi Moisescu a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București.

Cu toate că a terminat matematica, vedeta a ales divertismentul, zonă de care s-a simţit atras încă din adolescenţă. Încă de la 17 ani, Andi Moisescu a lucrat la un post de radio. El a devenit celebru la un concurs de pe postul „Radio Unifan”. Prima sa apariție a fost la Radio Costinești apoi la Fun Radio, ca în final să ajungă la Pro FM.

Andi Moisescu a fost profesor de matematică

Andi Moisescu a recunoscut, într-un interviu pentru ProTV, că în tinereţe a fost profesor de matematică, fiind destul de indulgent cu elevii săi.

Încă de când era la catedră, prezentatorul TV avea tendinţa de a le oferi elevilor săi note mai mari. Realizatorul TV îşi aminteşte de vremea când i-a ţinut locul unui diriginte şi a fost nevoit să corecteze nişte teze. El a mărturisit că nu a putut să le dea elevilor note mici.

„Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a explicat Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: