Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. A ignorat dorința păriților pentru a deveni prezentatoare

Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. A ignorat dorința păriților pentru a deveni prezentatoare

gabriela cristea

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de introducere. Numele său este cunoscut de către telespectatori, ea având o carieră impresionantă în domeniul televiziunii. Cu toate acestea, nu jurnalismul a fost prima dragoste a Gabrielei Cristea. Iată ce studii are, de fapt, celebra prezentatoare!

Ce studii are Gabriela Cristea. Puțini știau acest lucru

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, a reușit să devină îndrăgită de telespectatori. Odată cu apariția sa pe micile ecrane, soția lui Tavi Clonda a transmis voie bună și a avut „lipici” la public. De altfel, a activat la PRO TV, Antena 1 și Kanal D. La momentul actual, Gabriela prezintă „Mireasa: Capriciile Iubirii”. Însă, meseria sa de bază este cu totul alta! Puțini sunt cei care cunosc aceste detalii despre vedetă!

Părinții Gabrielei Cristea nu erau entuziasmați de alegerea fiicei lor de a lucra în televiziune. Într-o emisiune, ea a mărturisit că nu a avut sprijinul familiei în privința alegerii sale profesionale. De aceea, soția lui Tavi Clonda a ascultat ce i-a spus inima și și-a făcut debutul în lumea televiziunii în anul 1994.

Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative ). Ulterior, ea a ales să se specializeze în Comunicare Neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu trei decenii

Gabriela Cristea și-a făcut debutul pe micile ecrane acum 29 de ani. La acea vreme, ea a prezentat concursul Eurovision la TVR 1. Apoi, în februarie 1996, telespectatorii o puteau vedea la Tele7ABC. Gabriela a continuat să lucreze la PRO TV ca PR Manager și prezentatoare TV până în iulie 2000. În această perioadă, ea a avut și preocupări legate de studii și a obținut diplomele menționate anterior.

Între 2000 și 2005, Gabriela a fost prezentatoare de știri sportive și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV. Apoi, între 2007 și 2018, ea a activat la Kanal D, unde a prezentat diverse emisiuni, inclusiv „Noră Pentru Mamă” (care și-a schimbat ulterior denumirea în „Te Vreau Lângă Mine”). Gabriela a mai fost prezentatoare la emisiunea „Te Iubesc De Nu Te Vezi”, difuzată la Antena Stars. Recent, soția lui Tavi Clonda a devenit prezentatoare la Antena 1 și este acum gazda emisiunii „Mireasa: Capriciile Iubirii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: