Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe Youtube

Ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe Youtube

Georgiana Lobonț și-a făcut palat nu casă! Primele imagini din vila vedetei

Georgiana Lobonț are milioane de fani în România și nu numai. Este, de departe, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară la momentul actual. Dar ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe Youtube?

Povestea Georgianei Lobonț. Părinții săi s-au sacrificat pentru a o ajuta

Interpreta de muzică populară a povestit pentru starpopular.ro despre cum a debutat în muzică și despre cum s-au sacrificat părinții pentru ea pentru a putea avea o carieră muzicală de succes. Acum, ea a devenit o cântăreață de succes, iar melodiile ei sunt apreciate de milioane de români. Drumul până aici nu a fost însă ușor. Dar ce studii are, de fapt, Georgiana Lobonț?

Georgiana Lobonț: Drumul spre succes a fost lung și anevoios

“Aveam in familie artiști, mătușa mea este cunoscuta cântăreață Maria Lobont, iar tatăl meu a fost dansator, așa că de la ei am preluat talentul. Atunci, la 4 ani, am concurat cu copii de 10 ani și am caștigat locul doi”, a spus Georgiana pentru starpopular.ro.

Georgiana Lobonț vine dintr-o familie modestă

“Părinții au continuat să investească în mine, deși proveneam dintr-o familie modestă. În timp au început să aibă mai multe realizări și să aibă o situație financiară mai bună.

Îmi amintesc că în prima noastră căsuță, părinții dormeau în bucătărie, iar eu și cele două surori în dormitor. Noi nu am dus lipsă de nimic pentru că părinții au încercat să ne ofere tot ce ne doream. La mare am fost pentru prima dată când aveam opt ani. Dar nu regret nimic pentru că toate lucrurile astea m-au făcut să devin un om cu coloană vertebrală, cu respect, și asta contează cel mai mult. Știu cum e când nu ai bani, dar și cum e să ai bani.”, a continuat vedeta.

Ce studii are Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț este o soție și o mamă fericită, însă a fost nevoie să îndure multe greutăți ca să poată ajunge aici. Georgiana mai are două surori care au talent muzical, iar una dintre ele a participat la “Vocea României”. În 2016, interpreta devine student al Facultății de Drept din Cluj. Tot atunci se căsătorește cu Rareș Ciciovan, alături de care are doi copii minunaţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: