Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Gina Pistol? Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” nu a trecut prin băncile facultății

Ce studii are Gina Pistol? Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” nu a trecut prin băncile facultății

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate figuri din televiziunea românească, atât pentru cariera sa, cât și pentru familia deosebită pe care și-a întemeiat-o alături de Smiley. În timp ce multe dintre vedetele din țara noastră s-au bucurat de început în viață ușor, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a muncit mult să ajungă unde este acum. Nu are studii superioare, dar a avut ambiția necesară să reușească.

Ce studii are Gina Pistol? Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” nu a trecut prin băncile facultății

Gina Pistol s-a născut în data de 9 decembrie 1980 în localitatea Roșiorii de Verde, județul Teleorman. Primii ani din viața sa au fost marcați de absența tatălui, care și-a părăsit familia pe când fiica lui avea doar câțiva anișori. Astfel, vedeta a crescut alături de mama sa, iar condițiile de trai au fost modeste.

În adolescență, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a urmat cursurile Școlii de Arte și Meserii, iar după ce a promovat examenul maturității nu s-a înscris la facultate. A preferat în schimb să muncească și să-și câștige singură existența, lucrând la un magazin din localitatea sa natală.

Ulterior, Gina s-a mutat la București, unde s-a angajat tot ca vânzătoare. De data aceasta a avut însă șansa să lucreze la un magazin cu produse de lux, fapt ce a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni și să-și dea seama de drumul pe care dorește să-l urmeze în viață. Fiind deosebit de frumoasă, a pozat pentru publicația „Playboy”, iar pictorialul i-a deschis multe uși. A fost model și ulterior a ajuns să lucreze în televiziune.

Debutul pe micile ecrane și l-a făcut în anul 2005, atunci când a prezentat alături de Catrinel Sandu emisiunea „Nu suntem blonde” de la Național TV. S-a făcut remarcată, iar în anii ce au urmat a avut numeroase colaborări cu alte posturi de televiziune din România. Este cunoscută pentru cariera sa la Antena 1, unde a prezentat Asia Express și Chefi la Cuțite.

Gina Pistol și-a dorit mereu o familie

În ceea ce privește viața personală a Ginei Pistol, vedeta a fost mereu o figură destul de modestă. A căutat mereu să-și facă relații serioase, însă de multe ori a avut parte de dezamăgiri. Nu a fost căsătorită niciodată, dar în cele din urmă și-a întemeiat o familie fericită alături de Smiley.

Cei doi au fost foarte reținuți în ceea ce privește legătura lor, cu toate că amândoi se bucură de multă popularitate în rândul spectatorilor din România. Și-au ținut legătura ascunsă la început, iar ulterior și-au asumat totul. Cel mai fericit moment pentru ei a fost atunci când au aflat că vor devenii părinți pentru prima oară. Gina primise în trecut vești triste din partea medicilor în ceea ce privește dorința ei de a deveni mamă, dar a avut parte de o adevărată minune. A adus pe lume o fetiță minunată, Josephine Maria, iar de atunci viața sa s-a schimbat în cel mai frumos mod.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: