Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Mirela Vaida. Facultatea pe care a urmat-o nu are legătură cu televiziunea: «Fiecare e făcut pentru ce este dat să facă»

Ce studii are Mirela Vaida. Facultatea pe care a urmat-o nu are legătură cu televiziunea: «Fiecare e făcut pentru ce este dat să facă»

mirela vaida

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România. Atunci când nu prezintă diferite emisiuni, vedeta poate fi văzută pe scena teatrului, căci arta teatrala este pasiunea ei principală. Puțini sunt, însă, cei care știu faptul că Mirela Vaida nu a terminat nici facultatea de Jurnalism, nici nu a urmat cursurile UNATC. Iată ce studii are, de fapt, Mirela Vaida!

Mirela Vaida a studiat pe brânci ca să ajungă avocat

Mirela Vaida a studiat Dreptul și a învățat pe brânci pentru a deveni avocat, însă destinul a avut cu totul alte planuri pentru ea. Cu toate acestea, Mirela nu regretă timpul pe care l-a petrecut învățând și susține că informațiile pe care le-a acumulat în timpul facultății și a masterelor făcute i-au fost utile.

„Terminasem masterele, aveam note mari și eram foarte mândră. Când am auzit că se dă concurs la Teatrul de Revistă m-am dus imediat, am dat concursul și a doua zi m-au angajat. După mă întâlneam cu colegii de la Drept care erau deja în tot felul de firme de avocatură, îmi spuneau cât au de învățat și ce mișto lucrează la tot felul de proiecte. Eram invidioasă pe ei: «Ce tari sunt!». Aveau cămăși toți, stăteau în birouri din clădiri cu etaje multe. Ziceam că e fain că scrie pe ei avocat! Ei mă invidiau pe mine: «Ce meserie faină ai! Este cu artiști, noi stăm toată ziua printre legi!». Mi-am dat seama că fiecare e făcut pentru ce este dat să facă.”, a povestit Mirela Vaida, conform Ego.ro. 

Mirela nu s-ar întoarce la avocatură dacă ar avea ocazia

Anumite caracteristici pe care și le-a cultivat, din dorința de a deveni avocat s-au dovedit a fi foartee folositoare și în domeniul televiziunii, susține Mirela. Astfel, capacitatea sa de a vorbi liber și deschis este una dintre calitățile pe o utilizează zi de zi și fără de care nu ar fi avut atât de mult succes pe micul ecran.

În plus, Mirela afirmă că televiziunea și teatrul i se potrivesc mănușă și îi aduc satisfacția profesională dorită. Chiar dacă ar avea ocazia de a reveni la Drept și a profesa ca avocat, Mirela nu și-ar dori să facă acest lucru. Este convinsă că a ales bine și că divinitatea îi ghidează pașii spre ce este mai bine pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: