Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă încasează Pepe pentru un concert sau un eveniment privat în 2022: „E foarte bine cotat”

Ce sumă încasează Pepe pentru un concert sau un eveniment privat în 2022: „E foarte bine cotat”

Pepe este una dintre vedetele din România care s-a reinventat în timpul pandemiei de Covid-19. Acesta a găsit o alternativă atunci când și-a pierdut din concerte și a oferit oamenilor show-uri de senzație prin intermediul mediului online. Pepe concerta live, alături de nume sonore din România pe platforma sa de YouTube. Odată terminată perioada pandemică, interpretul a reușit să-și reia activitatea și să organizeze cele mai frumoase și energice concerte. Iată cât încasează Pepe la un singur concert în 2022, dar și cât vă costă să-l chemați la un eveniment privat! 

Cât încasează Pepe la un concert sau la un eveniment 

Pepe este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră cu o carieră fabuloasă în spate. Dacă vă gândiți să-l chemați la un eveniment anul acesta, mai ales că au fost eliminate restricțiile din perioada pandemiei, trebuie să știți ce sumă încasează vedeta.

„Dacă după pandemie tarifele vedetelor au mai scăzut, iar unii cântăreți sunt solicitați foarte rar, Pepe se numără printre artiștii cu cele mai bine plătite spectacole, vara aceasta, având un tarif de 4.500 de euro. E foarte bine cotat. Face show, cu muzică latino, cu piesele de dragoste, este invitat și la petreceri, în discoteci și în cluburile de noapte. Se pare că de acum va lua avionul la spectacolele din țară, pentru a ajunge cât mai repede acasă, la bebeluș”, au spus apropiații cântărețului pentru „Ego.ro”

Pepe a devenit tată de băiat

Pepe, cântărețul îndrăgit pretutindeni în România, a devenit tată de băiat! Iubita lui l-a făcut cel mai fericit, iar pe micuț îl va chema Pepe Junior. Artistul a mulțumit public tuturor celor care le-au transmis urări de bine: 

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: