Redactia.ro
Home » Știri » Ce tradiții și obiceiuri neobișnuite există de Revelion și Anul Nou. Unii le consideră total ciudate

Ce tradiții și obiceiuri neobișnuite există de Revelion și Anul Nou. Unii le consideră total ciudate

revelion

În fiecare an, pe măsură ce noaptea de Revelion se apropie, oamenii din întreaga lume se pregătesc să sărbătorească trecerea în noul an cu bucurie și entuziasm. Cu toate acestea, modurile în care se celebrează variază semnificativ în funcție de cultură și tradiție. Iată ce tradiții și obiceiuri neobișnuite există.

Lenjerie Roșie pentru Fertilitate: Obiceiul Italian

În Italia, Revelionul aduce cu sine o tradiție curioasă și încântătoare: purtarea lenjeriei intime de culoare roșie. Această practică are legătură cu fertilitatea, iar credința este că lenjeria roșie aduce noroc celor care doresc să aibă un copil în noul an. Acest obicei se aplică atât bărbaților, cât și femeilor care își doresc să planifice o sarcină, făcând din lenjeria roșie un element important al pregătirilor pentru Revelion.

Scafandri și Copaci Sub Apă: Tradiția Rusă

În Rusia, Revelionul are o tradiție cu totul neobișnuită, care implică doi scafandri curajoși. Acești scafandri se aventura în apa înghețată a lacului Baikal pentru a planta un copac de Anul Nou. Se spune că acest copac va aduce pozitivitate și noroc în viața lor în anul care urmează.

Pentru ca tradiția să funcționeze, scafandrii trebuie să înoate pe o distanță mai mare de 30 de metri de la suprafață, un gest care simbolizează optimismul și hotărârea de a începe noul an într-un mod pozitiv.

Acestea sunt doar câteva exemple din lumea fascinantă a tradițiilor de Revelion care adaugă culoare și autenticitate sărbătorii de Anul Nou. Fie că este vorba despre farfurii sparte în Danemarca sau prezicerea norocului cu mere în Republica Cehă, fiecare cultură și tradiție aduc propriile lor elemente unice în sărbătoarea universală a noului început.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini