Redactia.ro
Home » Știri » Ce tragedie! Patru copii au murit în propria casă, striviți de 5 tone de moloz: „Îngeraşii mei s-au dus toţi în Rai”

Ce tragedie! Patru copii au murit în propria casă, striviți de 5 tone de moloz: „Îngeraşii mei s-au dus toţi în Rai”

copii argentina

Tragedie pentru o familie din Argentina. O mamă și-a pierdut patru dintre copii într-o secundă de neatenție după ce nu mai puțin de cinci tone de moloz au căzut pe ei. Micuții nu au avut nici cea mai mică șansă de a supraviețui. Femeia este devastată și simte că trăiește un vis urât din care nu se poate trezi.

Patru copii au murit după ce acoperișul s-a prăbușit pe ei

Santino Hardoy, în vârstă de 10 ani, Lorenzo del Río, șase, și gemenii de patru ani, Benicio și Noah Nisi au avut parte de un sfârșit tragic. Micuții au fost striviți sub greutatea a cinci tone de moloz, depozitat pe acoperișul casei în care locuiau, în El Jagüel, Argentina.

Santino și Lorenzo se jucau, iar gemenii dormeau atunci când iadul s-a dezlănțuit. În doar câteva secunde, materialele de construcție aflate pe acoperiș s-au prăbușit asupra lor, iar copiii au fost captivi sub greutatea molozului. Trei dintre copii au murit pe loc, iar al patrulea s-a stins din viață în Ambulanță, în drum spre spital.

Un al patrulea copil, în vârstă de 15 ani a reușit să se salveze la timp și a părăsit încăperea atunci când a observat că praf fin începe să cadă din tavan. El a plecat pentru a-și alerta mama, însă între timp s-a petrecut nenorocirea. Cel de-al cincilea copil al familiei, un bpiat de 18 a ni, nu locuia cu restul familiei, așadar nu a fost martor al tragediei.

Mama micuților nu poate accepta cele petrecute

Cei patru copii ai mei au murit, simt că mor şi eu. Nu vreau să mai trăiesc. Gemenii mei Benicio și Noah, și Lolo și Santino au mers toți în Rai. M-au părăsit, îngerii mamii. Spuneți-mi că totul este doar un coșmar. Pentru numele lui Dumnezeu, copiii mei, nu. Cine poate să-mi ia durerea asta? Nu mai suport. De ce este viața atât de nedreaptă cu mine? Mi-e dor de tine Lolo al meu, Santi al meu și bebelușii mei”, a scris mama îndurerată, pe pagina personală de Facebook.

Anchetatorii au dezvăluit că aproximativ „cinci tone de moloz” au fost depozitate pe acoperișul plat al casei din plăci de beton, ceea ce este probabil să fi cauzat prăbușirea acestuia. Vinovat pentru întreaga tragedie este Lopez, un bărbat de 51 de ani și concubinul mamei copiilor. El este cel care a efectuat lucrări de renovare asupra casei și a avut ideea de a depozita molozul pe acoperiș.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini