Redactia.ro
Home » Știri » Ce trebuie să cumperi ca să primeşti 3.000 de euro din partea magazinului LIDL. Ce alte surprize se dau toamna aceasta

Ce trebuie să cumperi ca să primeşti 3.000 de euro din partea magazinului LIDL. Ce alte surprize se dau toamna aceasta

Românii care își fac cumpărăturile din magazinele LIDL au parte, în această toamnă de o super campanie care îi premiază pe cei norocoși! Iată ce trebuie să cumperi ca să primeşti 3.000 de euro!

Ce trebuie să cumperi ca să primeşti 3.000 de euro din partea magazinului LIDL

Tot ce trebuie să faci pentru a fi eligibil în campania de premiere LIDL este să cumpări produse din LIDL de minimum 70 de lei și cel puțin un produs din gama „Cămara Noastră”. Ulterior se înscrie în concurs codul de pe bonul de cumpărături. Astfel, poți deveni norocosul care-și va umple portofelul cu 3.000 de euro. Totodată, LIDL pune la bătaie 30 de vouchere în valoare de 150 de lei.

Care este valoare totală a premiilor LIDL

„Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești. Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Le-am strâns pe toate în Cămara Noastră pentru ca tu să te bucuri de gustul autentic românesc”, au transmis reprezentantii LIDL.

„ Perioada Campaniei este 19 septembrie 2022, ora 07:00 – 09 octombrie 2022, 23:59. Valoarea totala a Premiilor oferite în cadrul Campaniei este de 20.933 lei (douăzeci mii nouă sute treizeci și trei lei) din care 19.350 lei (nouăsprezece mii trei sute cincizeci lei) valoarea netă a premiilor și 1.583 lei (o mie cinci sute optzeci și trei lei) impozitul pe venit reținut la sursa de Organizator”, potrivit regulamentului LIDL.

Produsele care fac parte din gama „Cămara Noastră”:

„Salam bănățean, salam ardelenesc, jambon crud-uscat, urdă, mușchi file, fiert-afumat, salam de Sibiu, babic, mușchi crud-uscat, mușchi țigănesc/pastramă țărănească, mușchiulet afumat, ceafă țărănească/cotlet țărănesc, salam ardelenesc, salam cu înveliș de piper-negru, ceapă-usturoi, crud-uscat afumat, salam de Sibiu, salam de vară sau salam cu mucegai nobil, kaiser țărănesc, ciorbă de văcuță/ciorbă de afumătură, lapte de capră, dulceață de mure/coacăze, dulceață de afine/zmeură, cornulețe fragede, fursecuri cu stafide, saleuri, vișinată, afinată, ciorbă de burtă, sirop, socată fermentată naturală, cârnați de casă, cașcaval împletit și afumat, salată de icfre de crap cu ceapă, salată cu icre de știucă Tulcea, amestec ciorbă văzuță, cârnați trandafir, siro de zmeură/afine, sirop muguri de pin/mentă, lebăr, mușchi țigănesc feliat sau șunculiță țărănească”, potrivit ofertei LIDL.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: