Redactia.ro
Home » Știri » Ce trebuie să cumperi pentru o nuntă dacă ești soacră mare

Ce trebuie să cumperi pentru o nuntă dacă ești soacră mare

soacra mare

Căsătoria este un pas important în viața fiecăruia dintre noi, iar organizarea unei nunți se dovedește a fi, de cele mai multe ori, obositoare. Atât mirii, cât și părinții acestora sunt copleșiți de emoții, iar sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească nu sunt deloc puține. Iată ce trebuie să cumpere o soacră mare mirilor!

Ce trebuie să cumpere soacra mare

Soacra mare nu este doar unul dintre invitații de bază, ci și un ajutor pentru cei care urmează să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a Domnului. În calitate de soacră mare, o femeie își poate ajuta fiul să-și aleagă un costum de mire potrivit și accesoriile pe măsură.

Ea poate cumpăra un cadou cu semnificație pentru miri sau să le acorde un dar sub formă financiară, dacă bugetul îi permite acest lucru. Ea se poate implica și în alegerea decorațiunilor pentru sala de recepție alături de miri, însă, desigur, preferințele lor trebuie să primeze întrucât este cea mai importantă zi din viața lor.

Soacra mare poate achita verighetele mirilor după ce aceștia au ales modelul pe care doresc să-l poarte. În plus, părinții mirilor sunt cei care trebuie să achite luna de miere a mirilor.

Tradițiile strămoșești și-au pierdut din valoare

În zilele noastre, tradiţiile strămoşeşti şi-au pierdut din semnificații, iar puțini mai sunt cei care le respectă cu sfințenie. Soacra mare plăteşte doar în măsura în care poate şi îşi doreşte, n-o mai obligă nimeni cu nimic.

Există varianta ca nunta să fie susţinută financiar de ambele familii ale mirilor în mod egal, dar şi varianta ca mirii să-şi plătească singuri nunta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini