Redactia.ro
Home » Știri » Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun pentru a avea un prosper și norocos

Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun pentru a avea un prosper și norocos

Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun poate avea un prosper și norocos

Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun poate avea un prosper și norocos. Superstițiile au făcut mereu parte din viața oamenilor, iar acestea sunt asociate cu toate sărbătorile importante, precum Crăciunul. Această sărbătoare este plină de superstiții și credințe populare, dar nimeni nu știe cu siguranță când au apărut acestea.

Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun pentru a avea un prosper și norocos

Ce trebuie să faci în ziua de Ajun și de Crăciun poate avea un prosper și norocos. Crăciunul este o sărbătoare importantă , cu multe semnificații și credințe populare. Pentru a avea noroc tot anul, se spune că trebuie să faci măcar un cadou în ajunul Crăciunuluui și trebuie să-ți împodobești casa cu crenguțe de vâsc. Mai mult, se spune că persoanele născute în ziua de Crăciun au o viață norocoasă, iar pentru a avea sănătate trebuie să se consume multe mere în ajunul Crăciunului.

Colindatul de Crăciun la casele oamenilor este o tradiție veche, și se spune că dacă refuzi acest lucru, vei avea ghinion pentru restul anului. De asemenea, nu se face cadou de Crăciun încălțăminte, iar dacă faci asta, acea persoană va ieși din viața ta.

Zăpada de Crăciun înseamnă că Paștele va fi verde. Pentru a fi sănătos anul viitor, e bine să mănânci un măr în ajunul Crăciunului. Pentru a nu se alunga norocul din casă, este indicat ca în ziua de Ajun să nu dau de împrumut nimic. Dacă verși vin pe masă sau îți țiuie urechile înseamnă un semn bun. Dacă ai obiceiul de a glumi că lovești pe cineva, încetează să mai faci asta. Se spune că vei avea parte de bube pentru tot restul anului.

În Statele Unite ale Americii se crede că un semn de noroc pentru tot anul este dacă în prima zi din ianuarie se consumă fasole cu bobul negru. Se mai spune că norocos va fi de două ori mai mult acela care găsește fasolea.

Ce culori trebuie să porți de Crăciun

Atunci când vine vorba despre culoarea pe care alegem să o purtăm în perioada Crăciunului, tentația comună este de a alege culoarea roșu. E culoarea în care e îmbrăcat și Moș Crăciun și are un vibe de sărbătoare. Dacă îți dorești să rupi un pic stereotipul Crăciunului acesta și să alegi alte culori.

Auriul metalic este perfect pentru evenimentele speciale, deși există variante și dacă vrei să aduci aceasta culoare la întâlniri mai puțin sofisticate.

Argintiul poate face minuni de Crăciun. Dacă alegi o nuantă metalică în partea de top, trebuie să stii că argintiul îți va avantaja pielea.

Verdele închis care amintește de culoarea pădurilor înverzite sau cea a mușchiului, este o opțiune bună pentru petrecerea de Crăciun. Este bine să se evite nuantele deschise de verde, care au un subton galben mai accentuat, pentru că reprezintă mai mult primăvara.

Negru este alegerea clasică pentru orice eveniment festiv și poate fi puurtat cu succes și de Crăciun. O rochie tricotată asociată cu dres negru este o combinație potrivită pentru o petrecere alături de familie, iar o rochie tricotată cu un dres negru este combinația perfectă pentru o petrecere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: