Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce trebuie să porți în noapte dintre ani pentru a avea noroc. Anul ce urmează va fii unul prosper

Ce trebuie să porți în noapte dintre ani pentru a avea noroc. Anul ce urmează va fii unul prosper

Ce trebuie să îmbraci în noaptea de Revelion pentru a atrage norocul, conform tradiției. Anul Nou se apropie cu pași repezi, iar noaptea de Revelion este plină de tradiții și obiceiuri pe care oamenii le respectă cu strictețe pentru a asigura succesul în noul an. Iată ce trebuie să faci în noaptea de Anul Nou.

Obiceiuri în noaptea de Anul Nou

În această noapte, vechiul lasă loc noului. Se spune că anul „bătrân” este înlocuit cu unul „tânăr”, și în fiecare dintre noi se găsesc dorințe pentru prosperitate, fericire și sănătate. Pentru cei care nu sunt la curent, culoarea roșie este vedeta nopții de Revelion, deoarece se crede că purtând ceva nou și roșu vei atrage norocul.

Ceea ce aveți în mână la miezul nopții va reflecta ceea ce vă așteaptă în noul an, aducându-vă prosperitate și belșug în acel domeniu specific. Dacă țineți bani în mână, veți avea succes financiar în următorul an. Dacă țineți mâna iubitei/iubitului, veți cunoaște fericirea în dragoste. Dacă aveți un pahar în mână, vă așteaptă un an plin de bucurie și veselie.

În noaptea de Revelion, este important să organizați o petrecere cu mulți invitați și să vă asigurați că este plină de zgomot. După ce ați intrat în noul an, deschideți larg toate ușile și ferestrele pentru a lăsa energia proaspătă să intre. Se crede că dorința făcută la miezul nopții în noaptea de Revelion are șanse mari să se împlinească. De asemenea, este tradițional să consumați pește în noaptea de Revelion, deoarece se crede că acest obicei vă ajută să vă depășiți obstacolele în noul an, precum un pește în apă.

Strugurii trebuie să fie pe masă pentru noroc. În ceea ce privește fructele, citricele, merele și alte fructe rotunde trebuie să fie prezente în meniu. Carnea de porc este, desigur, un element esențial pe masa de Revelion. În schimb, carnea de pui nu este consumată în noaptea de Revelion, deoarece este asociată sărăciei.

Obiceiuri și tradiții pentru noul an

Fetele nemăritate obișnuiesc să pună într-un vas cu apă busuioc, o ramură de măr și o monedă în noaptea de Revelion, pentru că cred că astfel își vor visa viitorul soț. Tradiția spune că prima persoană care vă vizitează în prima zi din an trebuie primită în casă, deoarece este considerat norocos ca cineva să intre primul în locuință, nu să iasă.

Pentru a avea succes la locul de muncă în noul an, este recomandat să desfășurați o activitate legată de ocupația voastră în prima zi a anului.Casa voastră trebuie să fie curată în prima zi a noului an, iar geamurile sau ușa trebuie să fie deschise pentru a lăsa energia proaspătă să intre.

Nu uitați să aveți o lumânare sau o lumină aprinsă până dimineața în noaptea de Revelion.La miezul nopții, aveți lângă voi bani pentru a atrage prosperitatea, persoana iubită pentru noroc în dragoste și un pahar cu șampanie pentru a marca veselia.

Nu uitați să vă puneți o dorință pentru noul an.Pe masa de Anul Nou trebuie să se afle o ramură de vâsc pentru a atrage norocul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: