Redactia.ro
Home » Știri » Ce trebuie să știi dacă ai cont și card la Banca Transilvania. Mesaj important transmis pentru clienți înaintea Paștelui

Ce trebuie să știi dacă ai cont și card la Banca Transilvania. Mesaj important transmis pentru clienți înaintea Paștelui

mesaj banca transilvania

În perioada 1 – 6 mai, odată cu apropierea Sărbătorilor de Paște, clienții Băncii Transilvania sunt sfătuiți să fie la curent cu programul special al băncii, care va suferi modificări în această perioadă festivă. Potrivit comunicatului oficial al Băncii Transilvania, programul va fi adaptat în funcție de orarul centrelor comerciale, iar clienții sunt încurajați să verifice acest program înainte de a face o vizită la bancă.

Programul la BT

Iată cum va arăta programul în detaliu:

Miercuri, 1 mai, băncile vor fi închise în intervalul orar 12:00 – 18:00, cu excepția unităților din marile centre comerciale. Aceeași programare specială va fi valabilă și vineri, 3 mai. În 2 mai, toate unitățile BT vor opera conform programului normal. În ziua de sâmbătă, 4 mai, agențiile vor funcționa normal doar în centrele comerciale, iar duminică, 5 mai, toate unitățile vor fi închise. Luni, 6 mai, vor fi deschise din nou doar unitățile din centrele comerciale, în intervalul orar menționat.

Reprezentanții Băncii Transilvania subliniază că, pentru a economisi timp, clienții se pot programa online, beneficiind astfel de prioritate în intervalul ales de ei.

Clienții pot face banking online

În ciuda programului special de lucru, clienții BT pot efectua în continuare diverse operațiuni, cum ar fi:

  • Emiterea sau reemiterea unui card
  • Resetarea codului PIN
  • Refuzul la plată
  • Modificarea limitelor de tranzacționare cu cardul
  • Blocarea cardului
  • Activarea sau modificarea serviciilor BT24 și NEO, precum și a serviciului SMS Alert
  • Accesarea sistemului de scoring și preluarea documentațiilor pentru credite
  • Obținerea extrasului de cont
  • Preluarea instrumentelor de debit în vederea decontării

De asemenea, la bancomatele BT Express Plus, clienții pot efectua diverse operațiuni, inclusiv verificarea soldului, plata facturilor, depunerea și retragerea numerarului, schimbul valutar și administrarea cardului sau a PIN-ului.

Program nou oferit de BT

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, Banca Transilvania va lansa programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor, un program de educație financiară care își propune să sporească gradul de alfabetizare financiară la nivel național. Acest program va fi destinat tuturor categoriilor de vârstă și va oferi informații clare și accesibile despre concepte financiare importante, precum economisirea, dobânda, investițiile și cheltuielile.

Pentru a obține mai multe informații în această perioadă, clienții pot apela la numărul de call center 0264 308 028 sau pot trimite un email la adresa contact@bancatransilvania.ro.

Programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor va fi completat de seria de conținut ,,De toți banii”, o emisiune care va aborda diverse aspecte legate de bani, aducând la un loc personalități din domenii variate, cu perspective diferite asupra aspectelor financiare.

Banca Transilvania, una dintre cele mai importante instituții financiare din țara noastră

Cu aceste măsuri și programe, Banca Transilvania își reafirmă angajamentul față de clienți și contribuie la îmbunătățirea nivelului de educație financiară în comunitate.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari și mai importante instituții bancare din România, cunoscută pentru gama sa largă de servicii financiare și pentru angajamentul său față de clienți și comunitate. Banca Transilvania a fost înființată în anul 1994, în Cluj-Napoca. De-a lungul anilor, a cunoscut o creștere semnificativă și a devenit una dintre cele mai importante bănci din România, atât din punct de vedere al activelor gestionate, cât și al numărului de clienți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: