Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică ce îți arată dacă ești o persoană care acționează logic sau în funcție de emoții

Ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică ce îți arată dacă ești o persoană care acționează logic sau în funcție de emoții

GALERIE FOTO (2) Ce vezi prima dată în această imagine? Iluzia optică virală pe TikTok, care îți arată dacă acționezi logic sau în funcție de emoții

Ce vezi prima dată, de fapt, în această imagine? Această iluzie optică a devenit virală pe internet, mai precis pe TikTok. Persoana care a postat această fotografie susține că așa îți dai seama dacă ești o persoană care acționează în mod logic sau o persoană care acționează în funcție de emoții.

Poza aceasta a fost creată de Mia Yilin, iar clipul în care a fost prezentată a fost văzută de zeci de mii de persoane până în acest moment. Se presupune că primul lucru pe care îl observi în imagine îți arată dacă ai o personalitate creativă sau logică.

Iluzia optică îți arată dacă ai o personalitate logică sau emoțională

Un clip creat de Mia Yilin a devenit viral pe TikTok. Tânăra are aproximativ 455.000 de urmăritori, iar acum le-a dezvăluit un truc prin care își pot da seama de trăsăturile ascunse ale personalității lor. În poza respectivă se observă atât un măr mâncat pe jumătate, cât și chipurile a două persoane, un bărbat și o femeie.

Dacă privești pentru prima dată imaginea, în funcție de ceea ce observi mai întâi, afli ce tip de personalitate ai, de fapt. Potrivit creatoarei de conținut, se pare că persoanele care văd inițial cele două chipuri sunt conduse de rațiune și logică, în timp ce persoanele care observă miezul mărului sunt cele conduse de emoții.

Persoanele care observă chipurile de bărbat și de femeie ascultă mereu de rațiune.

„Ești o persoană cumsecade și care are niște principii morale stricte. Cu toate acestea, nu îți place să asculți orbește de inimă și să iei decizii proaste. În schimb, îți place să analizezi situația și să gândești foarte bine totul pe măsură ce faci câte un pas sau când iei o hotărâre. Te poți simți epuizat/ă la un moment dat, dar la final găsești mereu câte o parte bună în tot ceea ce trăiești”, a povestit Mia, potrivit Daily Mail.

Persoanele emoționale nu sunt instabile și supărate, cum s-ar putea aștepta unii.

„Ești foarte priceput/ă la descifrarea semnalelor ascunse și știi mereu care este lucrul corect pe care să îl spui în întâlniri sau când ieși în public. Alegi totuși să îți păstrezi opiniile pentru tine, iar asta poate fi în defavoarea ta în anumite momente, fiindcă ceilalți s-ar putea să te desconsidere din această cauză”, a mai povestit Mia pe TikTok.

Sursă foto: Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: