Redactia.ro
Home » Monden » Cea mai bogata românca va deveni mama pentru a doua oară! Soțul ei a făcut marele anunț

Cea mai bogata românca va deveni mama pentru a doua oară! Soțul ei a făcut marele anunț

Familia Ancăi Verma, cea mai bogată femeie din România, trăiește momente deosebite de fericire. Anca Verma, care se află în a șaptea lună de sarcină, urmează să devină mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de soțul ei, milionarul Abhishek Verma, care a împărtășit vestea cu entuziasm, subliniind cât de binecuvântați se simt amândoi pentru această extindere a familiei lor. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului este așteptată cu nerăbdare în luna august.

O viață de basm alături de soțul milionar

Anca Verma și soțul ei, Abhishek Verma, trăiesc o poveste de dragoste demnă de filme. Cuplul este căsătorit din 2006 și împreună au deja o fiică în vârstă de 17 ani. Originară din Galați, Anca Verma s-a stabilit în India pentru a fi alături de soțul ei, unde duce o viață de lux. „Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri”, a declarat Anca Verma.

Această viață de lux nu se limitează doar la confortul zilnic, ci se extinde și la implicarea activă în diverse afaceri. Anca Verma este președinta firmei Olialia World, o companie de top în producția de bunuri de larg consum, inclusiv produse lactate, băuturi alcoolice și țigări, cu o prezență puternică pe piața indiană. Alături de soțul ei, ea participă la evenimente de top și este cunoscută la nivel mondial, ceea ce impune necesitatea unei echipe de securitate pentru protecția lor.

Cariera de succes și implicarea în afaceri globale

Pe lângă rolul său de mamă și soție, Anca Verma este o femeie de afaceri de succes. Ea și soțul ei au achiziționat în 2011 51% din acțiunile companiei SIG SAUER India, unde Anca a fost numită director general. Activitatea ei nu se limitează doar la această companie, ci se extinde și la alte afaceri active în vânzarea de armament. „Sprijin activitatea profesională a soțului meu și sunt implicată în diverse afaceri care se extind pe plan global,” a declarat ea.

Succesul în afaceri este doar unul dintre multiplele aspecte ale vieții Ancăi Verma. Ea reușește să îmbine cu succes cariera cu viața de familie, menținând un echilibru care îi permite să fie prezentă în viața celor dragi, în timp ce își dezvoltă afacerile la nivel internațional.

Viitorul fericit al familiei Verma

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil este așteptată cu mare bucurie de întreaga familie. Soțul Ancăi Verma, Abhishek Verma, în vârstă de 56 de ani, a împărtășit vestea publicului, exprimându-și fericirea și recunoștința pentru această binecuvântare. „Suntem extrem de fericiți și binecuvântați să devenim părinți pentru a doua oară. Abia așteptăm să ne întâmpinăm noul membru al familiei,” a declarat el.

În ciuda stilului de viață extravagant și a recunoașterii internaționale, familia Verma se concentrează pe valorile de bază și pe fericirea personală. Anca Verma a subliniat importanța de a fi prezentă pentru cei dragi și de a le oferi sprijinul necesar, în timp ce continuă să-și gestioneze cu succes afacerile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: