Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai recentă schimbare în lumea televiziunii. O vedetă a părăsit Antena 1 și „s-a mutat” la Protv

Cea mai recentă schimbare în lumea televiziunii. O vedetă a părăsit Antena 1 și „s-a mutat” la Protv

Oana Cârmaciu. Sursa foto: Social media

Un nou transfer surprinzător în lumea televiziunii românești! Pro TV a reușit să mai aducă în echipa sa o vedetă din „curtea” rivalilor de la Antena 1. Este vorba despre îndrăgita actriță Oana Cârmaciu, care a semnat cu postul din Bulevardul Pache Protopopescu și a primit un rol în noul serial de comedie, „Scara B”. Serialul a debutat pe micile ecrane pe 12 septembrie și este difuzat atât pe Pro TV, cât și pe platforma online VOYO.

Oana Cârmaciu, de la Antena 1 la Pro TV

Cunoscută pentru rolul său principal în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, Oana Cârmaciu a ales să își continue cariera pe un nou drum. În „Scara B”, actrița joacă un rol secundar, însă este o apariție de impact în noua producție marca Pro TV. Alături de ea, în serial se regăsesc nume mari din industria cinematografică, precum Răzvan Vasilescu, Alex Bogdan, Ana Dumitrașcu, Ana Ciontea și Bogdan Cotleț.

Deși rolul Oanei Cârmaciu în „Scara B” este mai mic față de cel pe care l-a avut în „Sacrificiul”, prezența ei în distribuția acestui serial demonstrează capacitatea sa de a aborda diverse tipuri de personaje și stiluri actoricești. În „Sacrificiul”, ea a interpretat cu succes rolul Ioanei Popescu, câștigând aprecierea publicului prin talentul și emoția pe care le-a adus pe ecran.

Oana Cârmaciu a avut parte de o pauză în carieră atunci când a devenit mamă. La momentul respectiv, vestea a fost păstrată în secret pentru o perioadă, atât de către ea, cât și de către partenerul său, actorul Tudor Andronic. După ce a revenit în atenția publicului, Oana a împărtășit experiențele maternității pe rețelele sociale, împărtășind momente emoționante alături de fiul ei.

“Pozele doveditoare ale relației noastre de dragoste. Mă învață zilnic să mă joc, să mă bucur de fiecare zi, să n-am niciun moment de plictiseală dar cel mai important mă învață să cresc, să devin mai bună și mai înțeleaptă continuu. Te iubesc nespus, cea mai grozavă ființă din lumea mea”, a scris Oana Cârmaciu pe Instagram, la una din postările sale.

După această pauză, decizia de a reveni în televiziune și de a se alătura unei noi producții la Pro TV reprezintă un pas important în relansarea carierei sale. Chiar dacă rolul său în „Scara B” este unul mai modest comparativ cu cele anterioare, noua experiență îi oferă ocazia de a-și pune în valoare talentul și de a se alătura unei distribuții de excepție.

Investiții uriașe pentru „Scara B”

Pentru serialul „Scara B”, Pro TV a făcut investiții semnificative. Practic, producătorii au construit un etaj de apartamente într-o hală din Popești Leordeni, pe o suprafață de peste 700 de metri pătrați, pentru a oferi autenticitate decorului. Construcția platoului de filmare a durat patru luni și reprezintă una dintre cele mai mari investiții realizate în cadrul unui serial de comedie românesc.

Povestea serialului „Scara B” explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc din București, oferind o perspectivă comică asupra relațiilor interumane și a evenimentelor din viața de zi cu zi. Producătorul Dragoș Buliga, cunoscut și pentru succesul serialului „Las Fierbinți”, a dorit să creeze o comedie diferită, bazată pe studii aprofundate ale unor personaje reale.

Ce spune Dragoș Buliga despre noul proiect

Dragoș Buliga, producătorul „Scara B” și al fenomenului „Las Fierbinți”, are așteptări mari de la noua producție. A explicat că investițiile masive au fost făcute în perspectiva unei serii lungi de sezoane, învățând din experiența de succes a „Las Fierbinți”.

“S-au investit sume foarte mari în această producție. Și ne așteptăm la multe sezoane, de aceea am construit de acum. La ‘Las Fierbinți’ a trebuit să construim mai târziu, neștiind că o să fie un succes atât de mare. Abia acum am construit toate decorurile ‘Las fierbinți’, refăcute toate.

Scara B nu va face concurență serialului ‘Las Fierbinți’, este frățiorul mult mai mic, care abia s-a născut acum și care se urcă pe umerii fratelui cel mare. Nu au legătură absolut deloc, e umor diferit, altfel de construcție al episoadelor. Nu îi face concurență în niciun caz. În plus, nu cred că îi poate face concurență vreodată lui ‘Las Fierbinți’”, a declarat Dragoș Buliga.

‘Scara B’ nu va face concurență serialului ‘Las Fierbinți’, este frățiorul mult mai mic, care abia s-a născut acum și care se urcă pe umerii fratelui cel mare. Nu au legătură absolut deloc, e umor diferit, altfel de construcție a episoadelor. Nu îi face concurență în niciun caz. În plus, nu cred că îi poate face concurență vreodată lui ‘Las Fierbinți’”, a declarat Dragoș Buliga.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: