Redactia.ro
Home » Monden » Cealaltă actriță din Familia Regală britanică. Cine este frumoasa Lady Windsor care este căsătorită cu nepotul reginei

Cealaltă actriță din Familia Regală britanică. Cine este frumoasa Lady Windsor care este căsătorită cu nepotul reginei

GALERIE FOTO (8) Cealaltă actriță din Familia Regală britanică. (1)

Cealaltă actriță din Familia Regală britanică. Soția Prințului Harry a fost înlocuită în Familia Regală britanică de o altă actriță. Lady Windsor, pe numele său real, Sophie Winkleman este căsătorită cu Lordul Frederick Windsor, singurul fiu al vărului Reginei Elisabeta. Lady Windsor s-a făcut remarcată în lumea cinematografiei înainte de a se căsători cu un membru regal.

Cealaltă actriță din Familia Regală britanică. Cine este frumoasa Lady Windsor care este căsătorită cu nepotul reginei

Megha Markle nu este singura actriță care a intrat în Familia Regală Britanică. Lady Windsor a intrat în Familia Regală britanică cu mult înainte ca Meghan să se căsătorească cu Printul Harry. Sophie Winkleman a devenit primul star de la Hollywood care s-a căsătorit cu un membru al familiei regale. Sophie a devenit în 2009 soția lordului Frederick Windsor, fiul Prințului Michael, vărul Reginei Elisabeta. Cuplul s-a mutat în Los Angeles la numai o zi după nuntă, acolo unde Winkleman a dobândit succesul ca actriță de televiziune. Lady Windsor a jucat în serialul de comedie Doi bărbați și jumătate, alături de Ashton Kutcher. Aceasta a interpretat rolul lui Zoey. Actrița este cunoscută în familia regală ca Lady Frederick Windsor. La fel ca Meghan Markle, Sophie este singura membră a familiei regale care a născut un copil în Anglia și unul în Statele Unite. Actrița a născut-o pe fiica sa, Maud, în LA.în 2013. Cel de-al doilea copil, Isabella, s-a născut la Londra, în 2016.

Lady Windsor nu se compară cu Meghan Markle

În ciuda asemănărilor dintre ele, Winkleman nu înțelege de ce este comparată cu Ducesa de Sussex.„Nu cred că putem fi comparate. Ea este cunoscută la o scară enormă, la nivel global, iar acest lucru este pentru mine ideea de iad. Nu cred că aș putea face față acelui nivel de intruziune în viața mea nici pentru un mine. Eu nu am intrat niciodată pe Facebook, Twitter sau oricare altă platformă. Nu îmi place acest lucru”, a declarat actrița, adăugând că nu ar putea face față unei asemenea presiuni.

Lady Windsor a mai spus că nu are același nivel de intruziune în viața ei pentru că oamneii din industria de entertainment nu știau cine este în timpul filmărilor pentru „Doi bărbați și jumătate”. Actrița a reușit să își țină ascunsă identitatea regală, deoarece și-a folosit numele de familie de dinainte de căsătorie, și nu Windsor. Sophie și soțul ei s-au mutat în Marea Britanie în 2013 după nașterea fiicei lor, Maud. Deși nu este un membru senior la familiei Regale, Winkleman are îndatoriri regale, fiind nevoită să participe la evenimente alături de familia regală. Fosta actriță a ieșit în evidență la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, acolo unde a purtat aceeași rochie aleasă și de Prințesa Beatrice, un model Beulah London varianta fucsia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: