Redactia.ro
Home » Știri » Ceasuri de modă – Fossil și Michael Kors. De ce merită să alegeți modele de la acești producători?

Ceasuri de modă – Fossil și Michael Kors. De ce merită să alegeți modele de la acești producători?

GALERIE FOTO (4)

Un ceas de bun gust este o necesitate absolută pentru oricine care apreciază stilul bun. Pentru a atinge acest obiectiv, care înseamnă să arăți bine și să atragi atenția celor din jur, trebuie să alegi un ceas de bună calitate, realizat de un producător de renume. Printre mărcile recunoscute se numără Fossil și Michael Kors. Aceasta este o idee excelentă pentru oricine caută un ceas modern și la modă. Care sunt caracteristicile ceasurilor pentru femei de la acești producători?

Ceasuri pentru femei – alege accesoriul la modă!

După cum sugerează și numele, ceasurile de damă „fashion” sunt o soluție perfectă pentru femeile care urmează ultimele tendințe în materie de modă. Stilul „fashion” reflectă spiritul lumii metropolitane, unde eleganța merge mână în mână cu confortul, ca în New York. Acesta este motivul pentru care ceasurile de damă „fashion” au un stil expresiv și original.

Oricine dorește să iasă în evidență într-un oraș mare are nevoie de un ceas. Nu este o coincidență faptul că ceasurile „fashion” pentru femei sunt produse oferite de cei mai renumiți producători. Deținerea unui ceas Fossil sau Michael Kors vă oferă încrederea că gustul unei femei va fi recunoscut de cei din jur.

Ceas Michael Kors – New York fashion style

Michael Kors este un producător internațional de ceasuri de damă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Această marcă a fost creată la mijlocul anilor 1980. Inițial, Michael Kors oferea haine pentru femei și bărbați, dar accesoriile de bun gust (inclusiv ceasurile) au devenit rapid fundamentul mărcii.

Ceasurile și alte produse Michael Kors sunt folosite de femei din lumea politicii și a showbiz-ului (de exemplu, Michelle Obama și Catherine Zeta-Jones). Totuși, acest lucru nu înseamnă că ceasurile Michael Kors nu sunt disponibile pentru un public mai larg. Dimpotrivă, modelele mai ieftine costă doar câteva sute de euro. În acest interval de preț, puteți găsi cu ușurință multe modele arătoase.

Ceasurile pentru femei ale acestui producător au în principal următoarele culori: alb, auriu, argintiu și negru. Aceste culori nu sunt prea strălucitoare, dar stilul echilibrat nu le răpește farmecul. Deoarece mișcarea este realizată din cuarț, iar brățara este din oțel inoxidabil, nu trebuie să vă faceți griji că ceasul pentru femei este frumos, dar nu foarte practic. Dacă sunteți atenți, acestea vor rezista mulți ani.

Eleganța de zi cu zi în ceasurile pentru femei Fossil

Fossil își prezintă ceasurile pentru femei într-o varietate de colecții, oferind modele subtile, clasice și modele originale care nu urmează tendințele actuale. Colecția Machine se distinge prin referințe la stilul vintage, culori profunde, accesorii distinctive și modele expresive. Ceasurile cu cronograf și afișaj de dată adaugă o notă atemporală.

Fossil oferă, de asemenea, o selecție extinsă de ceasuri din oțel inoxidabil, în argint, aur și aur roz. Gama include modele cu curele și brățări din piele. Unele ceasuri au chiar mai multe curele interschimbabile în culori diferite. Stilul fiecărui ceas Fossil este atrăgător și va fi cu siguranță un accesoriu unic, care va atrage privirile altor femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini