Redactia.ro
Home » TV » Cel mai bun concurent de la Ninja Warrior a murit. Care este cauza morții

Cel mai bun concurent de la Ninja Warrior a murit. Care este cauza morții

Cel mai bun concurent din competiția Ninja Warrior România, George Mariș, a murit. Sportivul s-a remarcat în semifinala competiției Ninja Warrior România. 

 

 

Cauza morții sportivului

 

Concurentul George Mariș ar fi căzut într-o zonă de munte în care se antrena, conform știrileprotv.ro.

George Mariș a fost desemnat cel mai bun concurent din cadrul emisiunii și a fost premiat cu o medalie.

 

 

Ninja Warrior

 

Ninja Warrior este un format de televiziune care testează limitele fizice și psihice ale concurenților, într-o cursă extremă unde emoția va fi la un nivel greu de imaginat. Sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama. Midoriyama este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă fără probleme de toate celelalte trasee. Pentru a-și adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiți să escaladeze muntele, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec. Doar cel care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui, în timpul dat, va cuceri titlul suprem.

Ninja Warrior este o provocare pentru fiecare participant care va face totul pentru a-și depăși limitele și pentru a cuceri obstacolul final.

 

Știre în curs de actualizare