Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai rușinos moment al Prințului William, de care toată familia regală încă își aduce aminte. Pe cine a amenințat în copilărie: „Când voi fi rege, te voi pedepsi”

Cel mai rușinos moment al Prințului William, de care toată familia regală încă își aduce aminte. Pe cine a amenințat în copilărie: „Când voi fi rege, te voi pedepsi”

Se pare că Prințul William nu a fost mereu un prinț în adevăratul sens al cuvântului, deși așa s-a născut. A fost nevoie ca timpul, răbdarea celor din jur și responsabilitățile dobândite să îl schimbe la cel din prezent. Și asta pentru că se pare că fiul cel mare al Dianei, Prințesa Inimilor, teroriza pe toată lumea în copilărie.

Se pare că William a fost un copil extrem de dificil. Există mărturii că însăși Regina Elisabeta s-ar fi plâns prințului Philip din pricina comportamentului avut de nepotul lor. L-ar fi catalogat chiar „scăpat de sub control”, după cum dezvăluie chiar Tina Brown în cartea ei, “The Palace Papers” .

„Nu se amuza când auzea ce spunea nepotul ei: „Când voi fi rege, o să fac o nouă regulă care…”, scrie Brown, potrivit publicației PageSix.com.

La rândul ei, mama lui Diana a mărturisit că atunci când ea și Charles s-au întors dintr-un turneu regal în Canada, în 1983, William, care era poreclit la aceea vreme „Wombat”, nu mai putea fi stăpânit. Se ciocnea de mese, de lămpi, spărgea tot ce întâlnea în cale.

Cel mai rușinos moment al Prințului William, de care toată familia regală încă își aduce aminte. Pe cine a amenințat în copilărie: „Când voi fi rege, te voi pedepsi”

Certurile micuțului William cu dădaca sa, Barbara Barnes erau la ordinea zilei. Însă unul dintre cele mai rușinoase momente pentru Prințul William, pentru care a fost ținut minte de toți de la casa regală, a fost acela în care o amenința pe cea care trebuia să aibă grijă de micul prinț.

„Până la vârsta de patru ani, avea obiceiul neatrăgător de a țipa la dădaca lui, Barbara Barnes: „Nimeni nu-mi spune ce să fac! Când voi fi rege, te voi pedepsi”, potrivit PageSix.com.

Însă nici Gărzile din Highgrove nu au scăpat de șotiile lui William. Mai exact, de pistoalele cu apă ale lui William. La grădiniță era cunoscut sub numele de „Basher Wills”.

După toate năzbâtiile posibile, abia pe la 6 ani, William a început să fie mult mai înțelegător și cuminte. Însă locul lui a fost luat de fratele mai mic Harry. Legat de acesta din urmă se leagă un alt episode memorabil pentru cei de la curte.

Mai exact, micuțul Harry este cunoscut pentru momentul în care a uns cu bălegar de oaie costumul tatălui său, Prințul Charles, chiar când acesta trebuia să plece cu un elicopter într-o călătorie oficială.

„Uită-te la mine, sunt acoperit de rahat de oaie”, ar fi fost prima reacție a lui Charles, conform PageSix.com.

William, devenit confidentul mamei sale Diana

Odată cu anii, William a devenit confidentul Diana. Prințesa chiar l-ar fi numit „bătrânul meu înțelept”, pentru sfaturile pe care i le dădea.

A existat o ceartă îngrozitoare între părinții săi, când William i-a transmis un mesaj pe niște servețele împinse pe sub ușa băii unde mama se închisese: „Urăsc să te văd tristă”

„William a înțeles-o pe Diana mai mult decât Harry, dar a idealizat-o mai puțin… (…) El (n.r. William) era la curent cu viața ei amoroasă. Știa că tabloidele îi făceau viața un iad, dar știa și că ea s-a înțeles cu ei”, a mai dezvăluit Brown, în cartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: