Redactia.ro
Home » Monden » Cel mai sexy bărbat al momentului a ajuns „pe străzi” după separea de soție. Cum arată autorulota în care locuiește

Cel mai sexy bărbat al momentului a ajuns „pe străzi” după separea de soție. Cum arată autorulota în care locuiește

GALERIE FOTO (5)Cel mai sexy bărbat al momentului a ajuns „pe străzi” după separea de soție

Săptămâna trecută, unul dintre cele mai trainice și longevive cupluri de la Hollywood s-a destrămat. Vestea a dat-o chiar actorul, care a menționat că, în ciuda faptului că încă are sentimente de iubire față de soția lui, relația lor a ajuns la final. Drept urmare, a părăsit căminul conjugal și s-a mutat de unul singur. Prea puțini ne închipuiam, însă, că va ajunge să locuiască „pe străzi”, într-o autorulotă. Iată primele fotografii surprinse cu celebrul actor după separarea de partenera lui de viață!

De la vilă cu piscină la… rulotă parcată pe străzi

Povestea lor de dragoste este complet atipică, dat fiind faptul că el s-a îndrăgostit de ea pe când avea doar câțiva anișori, și o zărise la TV. La acel moment, i-a promis mamei sale că o să se căsătorească cu actrița, lucru pe care l-a și făcut. A cunoscut-o în 2005, pe când Lisa Bonet era deja o femeie divorțată și o mamă singură. Nimic n-a stat în calea iubirii lor, iar doi ani mai târziu ajungeau și-n fața altarului și deveneau părinții primului lor copil, o fetiță. N-a durat mult și pe lume a venit și cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel.

Jason Momoa și Lisa Bonet
Jason Momoa și Lisa Bonet, pe vremea când formau un cuplu

Din păcate, ceea ce părea a fi un basm s-a transformat rapid într-o poveste cu final nefericit. În ianuarie 2022, Jason Momoa anunța prin intermediul contului lui de Instagram că el și soția lui vor divorța. Motivul? Toți vor să-l știe, căci actorul a precizat doar că drumurile lor s-au separat și că vor continua să aibă o relație de prietenie pentru binele celor doi copii ai lor. Până una alta, paparazzi l-au surprins pe Jason Momoa în ipostaze deloc flatante. Aparent, despărțirea de soție l-a aruncat pe actor… în stradă.

Avere de 14 milioane de dolari, „reședință” de 750.000 de dolari

Jason Momoa s-a adaptat destul de repede la statutul de burlac, fără casă. El s-a mutat într-o rulotă de 750.000 de dolari, pe care a parcat-o strategic în fața casei unui prieten. De altfel, paparazzi l-au surprins chiar „acasă”, în timp ce ieșea din autovehicul și se îndrepta spre casa amicului său. Îmbrăcat neglijent, cu barba mult crescută și părul vălvoi, actorul pare să trăiască din plin aceasta perioadă de libertate.

Nu vă grăbiți să-i plângeți de milă, căci autorulota în cauză se vrea a fi o „reședință de lux”. Este dotată cu pat matrimonial, aparat de făcut cafea Nespresso, plită cu inducție și o bucătărie care se poate monta în exterior. Actorul și-a cumpărat-o în 2018, pe când filma la pelicula „Aquaman”, și a folosit-o de fiecare dată când a vrut să evite să doarmă într-un hotel. „Stă în ea destul de des, căci preferă să doarmă în ea decât într-un hotel. Nu este genul de persoană care preferă avioanele private ori resorturile de lux.”, spunea un apropiat, cu o altă ocazie.

Autorulota în care locuiește Jason Momoa
Autorulota în care locuiește Jason Momoa
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: