Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai așteptate jocuri video ale anului 2024

Cele mai așteptate jocuri video ale anului 2024

Jocurile video reprezintă un hobby pentru toate vârstele, iar varietatea de scenarii, personaje și opțiuni de gaming este cu adevărat spectaculoasă.  În anul 2024, au avut loc lansări impresionante, pentru comunitatea de gameri din lumea întreagă. Vrei să afli care sunt cele mai așteptate jocuri video? Ready, set, play!

Hades II

Hades II este un sequel al popularului joc video Hades, dezvoltat de Supergiant Games. Te va impresiona acest un joc video de acțiune de tip roguelike, inspirat de mitologia greacă. Merită să investești în cele mai bune modele de console de gaming, ca să te bucuri de aventurile epice ale unui joc iconic în domeniul computer games.

Hades II continuă povestea de unde s-a oprit primul joc, adăugând o serie de modificări și noutăți. Deși dezvoltatorii au păstrat gameplay-ul captivant, Hades II își propune să aducă o serie de îmbunătățiri și adăugiri. Fanii seriei se pot aștepta la noi inamici, arme și abilități, precum și la o poveste și un set de personaje noi. Upgrade-urile grafice și de sunet vor aduce, de asemenea, o experiență de joc mai profundă și mai imersivă.

Senua’s Saga: Hellblade II

Senua’s Saga: Hellblade II, dezvoltat de Ninja Theory, aduce o continuare așteptată a primei părți, Hellblade: Senua’s Sacrifice. Jocul se remarcă prin povestea inedită, gameplay-ul imersiv și o grafică impresionantă.

Senua’s Saga: Hellblade II urmează traseul protagonistei Senua, pe măsură ce aceasta se confruntă cu noi provocări și continuă călătoria în lumea legendelor celtice și nordice. Hellblade II utilizează motorul grafic Unreal Engine 5, ceea ce îmbunătățește în mod semnificativ calitatea vizuală a jocului. Nivelul detaliilor este uimitor, iar sunetul binaural contribuie la crearea unei experiențe autentice.

Black Myth: Wukong

Acest RPG de acțiune inspirat din mitologia chineză va fi lansat pe 20 august 2024, pe platformele Windows, PS5 și Xbox Series X/S. Jocul dezvoltat de Game Science promite lupte spectaculoase și o poveste captivantă.​

Unul dintre elementele distinctive ale jocului Black Myth: Wukong este grafica impresionantă, care crează o atmosferă realistică. Luptele cu boss-ii sunt strategice și intense, iar sistemul de combat este inovator și complex. Vrei să achiziționezi echipamentele de gaming necesare pentru acest joc performant? Găsești opțiuni convenabile ca preț și de o calitate excelentă la MAGNOR SHOP, platforma cea mai performantă pentru tranzacționarea electronicelor bijuteriilor, produselor de lux și metalelor prețioase.

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth marchează o reîntoarcere triumfală la originile sale din 1997, revitalizând povestea și personajele pentru o nouă generație de jucători. Acest joc este un remake al clasicului Final Fantasy VII, o aventură epică ce urmărește povestea lui Cloud Strife, un mercenar ce se alătură grupului de rezistență Avalanche, în lupta împotriva mega corporației Shinra.

Final Fantasy VII Rebirth aduce o serie de caracteristici noi: mecanicile de joc sunt revizuite, pentru o abordare modernă a sistemului de luptă bazat pe roluri. Grafica a fost îmbunătățită semnificativ, pentru un gameplay mai intens. Un element emblematic al seriei Final Fantasy, Chocobo-urile, vor reveni în Rebirth. Jucătorii le vor putea folosi pentru a se deplasa mai rapid prin lumea jocului și pentru a pătrunde în zone inaccesibile.

Assassin’s Creed Codename RED

Jocul va duce acțiunea în Japonia feudală și va permite jucătorilor să aleagă între stilurile de luptă ale unui samurai sau unui kunoichi. Data exactă de lansare nu a fost încă confirmată, dar este așteptat în 2024​.

Jucătorii vor avea posibilitatea de a alege între două personaje principale: un samurai și o kunoichi (femeie ninja). Fiecare personaj va avea propriul stil de joc și abilități unice, oferind o diversitate de opțiuni pentru abordarea misiunilor.

Assassin’s Creed Codename RED  va continua să ofere un open world vast și detaliat, caracteristic seriei Assassin’s Creed. Se așteaptă ca mecanicile de parkour și stealth să fie rafinate, iar luptele să fie și mai dinamice. Se preconizează că jocul va introduce și noi mecanici de gameplay specifice culturii japoneze, cum ar fi utilizarea katanelor și tehnicile ninja​.

Descoperă lumea fascinantă a jocurilor video prin aceste sugestii de gaming pentru 2024. Folosește cele mai bune echipamente și accesorii, ca să te bucuri pe deplin de opțiunile avansate pe care ți le oferă dezvoltatorii de video games!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini