Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai bune filme ale toamnei. Trei pelicule pe care iubitorii de film nu trebuie să le rateze 

Cele mai bune filme ale toamnei. Trei pelicule pe care iubitorii de film nu trebuie să le rateze 

Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența! Te va ține lipit de ecran 

Fiecare lună aduce noi titluri pe platforma de streaming Netflix, iar luna octombrie 2023 nu face excepție. Fanii serialelor și filmelor au așteptat cu nerăbdare această lună pentru a vedea ce noi producții își fac apariția. Iată un top 3 al filmelor și serialelor care sunt așteptate cu entuziasm în această toamnă.

Cele mai bune filme ale toamnei. Trei pelicule pe care iubitorii de film nu trebuie să le rateze

„Everything now” – Va fi lansat pe 5 octombrie 

Atunci când Mia Polanco, o adolescentă londoneză de 17 ani extrem de inteligentă, dar care duce o luptă îndelungată împotriva anorexiei, este externată din spital, se întoarce la școală, pentru a relua cursurile și este înscrisă în clasa a șasea. Cu surprindere, descoperă că prietenii ei au acumulat cunoștințe și experiențe pe care ea le-a ratat. Această realitate o face să realizeze că adolescența îi scapă printre degete, și decide că singura modalitate de a recupera timpul pierdut este să alcătuiască o listă de lucruri de făcut.

Scenaristul Ripley Parker a subliniat că serialul se concentrează pe problemele de sănătate mintală cu care se confruntă mulți adolescenți britanici, mai ales cele legate de alimentație și imaginea corporală.

„Fair Play” – Va fi lansat pe 6 octombrie

Fair Play” este un film care explorează lumea într-o perpetuă evoluție a relațiilor, banilor și alegerilor profesionale nemiloase. În debutul său regizoral și scenaristic, Chloe Domont analizează cu atenție complexitatea relațiilor romantice din cadrul mediului de lucru.

Cu acțiunea plasată în vibrantul New York City, Fair Play” se axează pe viața a doi colegi, Emily și Luke, angajați la aceeași firmă de investiții speculative, care se confruntă cu o relație tumultoasă. Interpretate de Phoebe Dynevor și Alden Ehrenreich, aceste personaje centrale aduc în prim-plan povestea lor captivantă în acest film.

La scurt timp după logodnă, unul dintre parteneri primește o surprinzătoare promovare, ceea ce provoacă o schimbare semnificativă în dinamica relației lor.

„The Fall of the House of Usher” – Va fi lansat pe 12 octombrie 

Inspirat în principal dintr-o povestire a legendarului scriitor Edgar Allan Poe, acest serial urmărește familia Usher, una dintre cele mai influente și corupte familii din lume. Frații Roderick (interpretat de Bruce Greenwood) și Madeline Usher (interpretată de Mary McDonnell) conduc familia, fiind și capii unei companii farmaceutice infame ale cărei medicamente au provocat moartea a mii de utilizatori.

Aceștia au creat un imperiu impresionant, caracterizat de bogăție, influență și privilegii, dar întunecatele secrete ale acestei familii corupte încep să iasă la iveală pe măsură ce membrii acesteia mor în circumstanțe misterioase, unul câte unul. Acest serial se distanțează de adaptările tradiționale ale poveștii Casei Usher, inclusiv de celebrul film francez din 1928 și de renumitul film din 1960 cu Vincent Price, dar promite să impresioneze prin noutatea și complexitatea sa, susțin criticii de film.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: