Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cele mai bune filme Netflix pe care le poți vedea acum. Nu trebuie să le ratezi

Cele mai bune filme Netflix pe care le poți vedea acum. Nu trebuie să le ratezi

Netflix oferă o bibliotecă bogată de filme și seriale, care continuă să crească zilnic. De la producții proprii exclusiviste până la filme produse de alte studiouri și cumpărate ulterior de Netflix, platforma de streaming a redefinit modul în care ne bucurăm de cinematografie. Însă, cu atâtea opțiuni, cum poți găsi cele mai bune filme Netflix? Pentru a te ajuta, am pregătit o listă cu 5 de dintre cele mai bune filme disponibile pe platformă.

Înainte de a începe, este important să reții că Netflix poate schimba conținutul disponibil fără niciun anunț prealabil. Așadar, anumite filme ar putea dispărea peste noapte din oferta platformei, așa că profită de ocazie cât încă sunt disponibile.

Top 5 cele mai bune filme de pe Netflix

1. Legend (2015)

Unul dintre cele mai bune filme Netflix din punct de vedere al entertainmentului cinematografic, „Legend” îți oferă o privire adâncă în lumea mafiei britanice a anilor ’60. Este o poveste biografică captivantă, dar și o poveste de dragoste tulburătoare. În mare parte, succesul filmului se datorează lui Tom Hardy, care joacă un dublu rol, întruchipând doi frați – un mafiot și un nebun.

2. The Big Short / Brokerii apocalipsei (2015) –

Este posibil să realizezi un film amuzant și captivant despre criza financiară din 2008-2009? Răspunsul este oferit de „The Big Short”, o comedie-dramă care explică concepte financiare complicate, în timp ce te distrează. În rolurile principale îi regăsim pe Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling și Brad Pitt.

3. The Wonder / Minunea (2022)

Filmul „Minunea” este un hit autentic al Netflix. Povestea, acțiunea și performanțele actoricești fac din acest film un adevărat must-watch. Florence Pugh, actrița principală, impresionează cu talentul și forța ei interpretativă, confirmându-se ca fiind noua stea a cinematografiei, similară cu Kate Winslet sau Scarlett Johansson.

4. Fiicele doctorului March (1994)

Ecranizarea clasică a romanului „Fiicele doctorului March” este o adevărată comoară pe care Netflix o oferă publicului. Este o dramă familială pozitivă despre dragoste și căutarea sensului în viață, ce adună laolaltă un casting remarcabil.

5. Hustle / Marea încercare (2022)

O așteptată comedie-dramă, „Hustle” îl aduce în prim-plan pe Adam Sandler, un fost descoperitor de talente în baschet, care încearcă să-și regăsească gloria trecută. Filmul este un must-see, cu toate că nu este exclusiv pentru fanii sportului sau ai filmelor sportive. Povestea captivantă, combinată cu prestația remarcabilă a lui Sandler, face din „Hustle” o experiență cinematografică de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: