Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai bune seriale pe care le poţi vedea pe Netflix. 5 seriale de care te vei îndrăgosti.

Cele mai bune seriale pe care le poţi vedea pe Netflix. 5 seriale de care te vei îndrăgosti.

seriale.netflix
seriale.netflix

Cum e vara şi toată lumea e în vacanţă sunt covinsă că majoritatea timpului liber vi-l petreceţi uitându-vă la filme şi seriale. Dar ce faci atunci când termini serialul preferat? De aceea sunt eu aici pentru a-ţi prezenta câteva idei care ar putea să te ajute.

1. Jeffrey Epstein : Obscen de bogat

Au fost puține știri din 2019 mai mari decât arestarea și sinuciderea lui Jeffrey Epstein, un singur finanțator al unei societăți înalte și condamnat ca fiind un infractor sexual. Și în timp ce această serie în patru sezoane includ interviuri cu foștii colegi și asociați ai lui Epstein – și în special filmele de depunere înfiorătoare ale lui Epstein însuși – regizoarea Lisa Bryant se concentrează pe poveștile supraviețuitoarelor, femei care au fost atrase în cercul lui Epstein și sunt suficient de curajoase pentru a-și împărtăși povestea cu lumea.

2. Outer Banks

Când veți avea adolescenți din diferite tabere în război care se vor certa, va fi o dramă. Uită-te la Montagues și Capulets sau la Greasers and Socs. De această dată, este vorba de Pogues, tineri de clasă muncitoare de pe coasta Carolinei de Nord, și de rivalii lor poshi, Kooks. Ei fac surf, sunt extrem de atrăgători și rezolvă misterele din jurul tatălui dispărut al liderului lor și a unei comori îngropate. Ce ar putea fi mai demn de privit?

3. White Lines

Ibiza este capitala de petrecere a lumii, așa că creează un cadru ideal pentru un spectacol despre decadență și muzică de dans. În urmă cu 20 de ani, DJ Axel Collins și cei trei cei mai buni prieteni ai săi au plecat din Manchester pentru insula spaniolă, unde au construit un imperiu de clubbing înainte de misterioasa dispariție a lui Axel. Acum, trupul său mumificat s-a transformat în deșert – iar sora lui mai mică se îndreaptă spre Ibiza pentru a-și rezolva crima. Nu vă faceți griji, își face timp pentru petreceri și pentru o vacanță plină de relaxare.

4. Marea Batalie a florilor

Zece echipe de florari, sculptori şi peisagişti se înfruntă într-o bătălie a florilor amicală construind cele mai mari şi mai îndrăzneţe sculpturi de gradina.

5. Sângele şi apa

Există puține seriale pentru adolescenți mai clasice decât Gossip Girl, OC și chiar The Fresh Prince au folosit acea formulă câștigătoare, iar cea mai recentă serie din această tradiție venerabilă este drama sud-africană Sângele şi apa, despre Puleng, în vârstă de 16 ani, în momentul în care se transferă la Academia ritzy Parkhurst. pentru a rezolva misterul surorii sale dispărute. Ea, de asemenea, ajunge la gawp și casele de lux și viețile romantice incredibil de complicate ale colegilor ei de clasă bogați, care sunt cu adevărat nişte spectacole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini