Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai delicioase cocktailuri. Sunt ideale pe timp de vară și sunt ușor de preparat

Cele mai delicioase cocktailuri. Sunt ideale pe timp de vară și sunt ușor de preparat

cocktailuri

Fie că te relaxezi la plajă, în grădină sau la o terasă, iată câteva dintre cele mai gustoase cocktailuri de vară și cum le poți prepara pentru a te bucura de un răsfăț gustativ desăvârșit.

Mojito

Mojito este un cocktail clasic din Cuba, cu un gust fresh și delicios, perfect pentru zilele călduroase de vară. Ingrediente: frunze de mentă proaspătă, zahăr, suc de lime proaspăt, rom alb, apă minerală și gheață. Preparare: într-un pahar, zdrobește ușor frunzele de mentă cu zahărul și sucul de lime, adaugă gheață și romul, apoi completează cu apă minerală. Amestecă bine și servește cu o felie de lime și o frunză de mentă pentru decor.

Piña Colada

Unul dintre cele mai apreciate cocktailuri tropicale, Piña Colada, te va duce cu gândul direct pe plajele exotice. Ingrediente: piure de ananas, lapte de cocos, rom alb, gheață și, opțional, un strop de sirop de zahăr. Preparare: într-un blender, amestecă piureul de ananas cu laptele de cocos și romul, adaugă gheață și mixează până obții o consistență cremoasă. Toarnă într-un pahar de cocktail și decorează cu o felie de ananas sau o umbrelă colorată.

Aperol Spritz

Aperol Spritz este cocktailul perfect pentru aperitiv, cu un gust ușor și amărui. Ingrediente: Aperol, prosecco, apă minerală și gheață. Preparare: într-un pahar cu gheață, toarnă două părți de Aperol și trei părți de prosecco. Completează cu apă minerală și amestecă ușor. Poți adăuga și o felie de portocală pentru a intensifica aroma.

Mai Tai

Pentru iubitorii de cocktailuri cu gust exotic, Mai Tai este o alegere excelentă. Ingrediente: rom alb și rom brun, lichior de migdale, sirop de zahăr, suc proaspăt de lime și gheață. Preparare: într-un shaker, adaugă cele două tipuri de rom, lichiorul de migdale, siropul de zahăr și sucul de lime. Agită bine și toarnă într-un pahar cu gheață. Decorează cu o felie de lime și un fruct de mango.

Watermelon Martini

Watermelon Martini este cocktailul perfect pentru a te răcori în zilele toride de vară. Ingrediente: suc de pepene roșu, votcă, suc proaspăt de lămâie și gheață. Preparare: într-un shaker, amestecă sucul de pepene roșu, votca și sucul de lămâie. Agită bine și toarnă în pahare de Martini, adăugând gheață. Poți decora cu o felie subțire de pepene roșu sau o frunză de mentă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: