Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte

Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte

_Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte

Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte. Horoscopul anului 2022 ne arată că vom avea parte de un an mai bun și că ne vom împlinit mai multe dorințe. Fiecare zodie va avea perioade norocoase în 2022. Află care va fi perioada cea mai bună pentru zodia ta.

Cele mai norocoase luni din 2022, în funcție de zodia din care faci parte

În anul 2022 trebuie să ne concentrăm și să fim mai prudenți și mai responsabili. Fiecare zodie va avea partea ei de noroc și perioade foarte bune în cea de-a doua jumătate a anului 2022. În primele luni ale anului, fiecare dintre zodii au trăit momente de neuitat, dar în următoarea perioadă se vor concretiza anumite lucruri.

Berbec

Luni norocaase: Februarie, Aprilie, Iulie, Septembrie
Luni dificile:Mai, Iunie
Jupiter și Saturn își petrec cea mai mare parte a timpului în Vărsător, oferindu-i multă inspirație. Nativii din zodia Berbec vor simți o chemare spre nou, se vor reinventa, mai ales pe plan profesional. Cea de-a doua parte a anului 2022 va fi unul minunat pentru aceștia și își vor duce la împlinire multe dintre planurile lor.

Taur

Luni norocoase: ianuarie, martie, mai, septembrie

Luni dificile: februarie, iulie

Uranus este semnul celor din zodia Taur și își vor căuta libertatea și noutatea în viața lor. Schimbarea nu va fi pe placul acestora, dar vor învăța să îmbrățișeze noul. Următoarele luni vor marca evoluția lor în carieră, în special în luna iunie. Romantic, august și septembrie sunt luni decisive.

Gemeni

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Luni dificle: martie, septembrie

Următoarele luni vor fi foarte bune pentru gemeni. Se vor specializa pe comunicare și li se va oferi șanse importante în luna iunie. Sentimental vorbind, anul 2022 va fi unul interesant. Vor cunoaște mai multe persoane cu mare potențial și vor avea de unde alege.

Rac

Luni norocoase: martie, iunie, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, octombrie

Nativii din zodia Rac vor avea parte în următoarele luni de greutăți în luna iulie, dar luna august se anunță cu noroc mult. Se vor aprofunda multe lucruri în viața lor și vor deveni mai obiectivi și mai capabili pentru a-și rezolva problemele.

Leu

Luni norocoase: februarie, aprilie, august, decembrie

Luni dificile: mai, octombrie

Jupiter și Saturn se află în Vărsător și aceste este semnul opus celor din zodia Leu. Următoarele luni necesită socializare, muncă în echipă și trebuie să adune aliați pentru a crește împreună.

Fecioară

Luni norocoase: februarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: iunie, noiembrie

În următoarele luni, nativii din zodia Fecioară ar trebui să petreacă mai mult timp îmbunătățindu-și starea generală. De asemenea, în următoarele luni ar tebui să renunți la perfecționism și asta îi va mulțumi cu realismul.

Balanță

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: iulie, decembrie

Următoarele luni sunt preponderente pe viața socială. Cu Jupiter și Saturn în Vărsător, veți dori să cunoaște-ți oameni noi și să porți conversații antrenante și să vă aprofundați relațiile.

Scorpion

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: februarie, august

Scorpionii se vor concentra pe casa și familie. Unele relații vor trebui reinventate, iar altele ar trebui să se încheie. Din punct de vedere sentimental, o relație nouă poate să înceapă.

Săgetător

Luni norocoase: februarie, aprilie, iulie, octombrie

Luni dificile: martie, septembrie

În următoarele luni, nativii din zodia Săgetător se vor simți liberi și aventuroși. Vor fi în mișcare, vor dori să călătorească și să învețe lucruri noi.

Capricorn

Luni norocoase: ianuarie, mai, august, decembrie

Luni dificile: aprilie, octombrie

Aceștia vor acorda mai multă atenție banilor. Se vor gândi cu mare atenție la modul în care vor să investească în următoarele luni și cum vor folosi banii pe care i-au câștigat.

Vărsător

Luni norocoase: februarie, aprilie, iunie, octombrie

Luni dificile: mai, noiembrie

Jupiter și Saturn sunt în semnul lor zodiacal pentru următoarele luni, aducând mult noroc și angajament. Nativii din zodia Vărsător vor evolua puternic.

Pești

Luni norocoase: martie, mai, iulie, noiembrie

Luni dificile: iunie, decembrie

Jupiter se va muta în zodia acestora la mijlocul anului. Va fi momentul lor de expansiune și oportunitate. Jupiter îi vor ajuta pe nativii din zodia Pești să își depășească obstacolele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: