Redactia.ro
Home » TV » Cele mai obraznice momente de la iUmor. Dacă unele au incitat, altele au fost chiar penibile

Cele mai obraznice momente de la iUmor. Dacă unele au incitat, altele au fost chiar penibile

Cele mai obraznice momente de la iUmor. Dacă unele au incitat, altele au fost chiar penibile

Cele mai obraznice momente de la iUmor. Dacă unele au incitat, altele au fost chiar penibile. Jurații au rămas mască, iar video-uri au ajuns virale.

Sezonul acesta a început în forță și nu ne putem plânge pentru că momente incendiare au fost o grămadă. Una dintre concurentele care a făcut show pe scena ”iUmor” este Ștefania Costache alias Lol Relai. Mihai Bendeac a fost cel care s-a bucurat cel mai mult de prezența ei pe scenă, căci DA! O știa! Reacțiile savuroase ale juraților, dar și numărul său excepțional îl puteți vedea aici.

Antonina și Ana au fost deliciul lui Cheloo. Juratul a fost de-a dreptul impresionat de prestația artistică a celor două. Formele lor apetisante au captivat atenția tuturor bărbaților și au atras invidia femilor.

Sora Magdalena a avut un număr de-a dreptul scandalos în istoria iUmor-ului. Deși jurații și publicul au răs la multe dintre glumele ”măicuței”, Mihai Bendeac a fost cel mai afectat de ieșirea din scenă la finalul momentului.
Din cauza subiectului abordat, lui Mihai i-a fost teamă de reacțiile pe care publicul le-ar avea după ce numărul Magdalenei va fi difuzat la tv.

Din alt punct de vedere, tânărul Octavian Militaru a avut un număr destul de penibil. Din nou, Mihai Bendeac a recunoscut din primele 5 secunde ale actului artistic că studentul încerca să facă o imitație ieftină asupra unui număr de comedie devenit cunoscut la nivel internațional.

Ultimul, dar nu cel din urmă este un număr care… nu a fost difuzat din păcate. Însă, protagonistul a revenit plin de încredere și a încercat să treacă neobservat. Ochiul critic al lui Mihai Bendeac l-a recunoscut instant și a povestit cu lux de amănunte despre numărul anterior. Deși filmarea a fost ștearsă și nimeni nu știe cum s-a întâmplat asta cu adevărat, au fost găsite câteva poze cu care s-a făcut dovada publică! Omul și… morcovul! Priviți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: