Redactia.ro
Home » Monden » Celebra trupă Gaz pe Foc se reunește, la 30 de ani de la înființare, în scop caritabil: „Am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților” VIDEO

Celebra trupă Gaz pe Foc se reunește, la 30 de ani de la înființare, în scop caritabil: „Am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților” VIDEO

Membrii trupei Gaz pe Foc se reunesc, în scop caritabil! Iată toate detaliile, dar și ce piesă nouă au pregătit aceștia!

Celebra trupă Gaz pe Foc se reunește, la 30 de ani de la înființare, în scop caritabil

Cei patru membri ai trupei Gaz pe Foc au vorbit despre importanța activității HOSPICE Casa Speranței care s-a înființat chiar în același an cu trupa cât și despre sentimentele pe care le au în ceea ce privește reuniunea trupei, în scop caritabil. Aceștia vor lansa piesa „Încă te caut”, alături de un videoclip oficial și vor susține mai multe concerte caritabil, prin țară.

Lucian Viziru: „Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag”

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea HOSPICE Casa Speranței în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre. Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din show biz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”,a declarat Lucian Viziru, potrivit „kissfm.ro”.

Andrei Roșu: „Am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților”

„Ca voluntar HOSPICE Casa Speranței din 2010, am fost și sunt în continuare impresionat de impactul semnificativ pe care această fundație îl are în rândul miilor de pacienți pe care îi tratează anual și de energia, pasiunea și dedicarea fiecărui membru al echipei – de la personalul medical la cel administrativ.

În toate proiectele de anduranță în care am promovat HOSPICE Casa Speranței, fie că a fost o simplă alergare de oraș, organizarea anuală a Transmaraton, traversarea Canalului Mânecii înot sau a Atlanticului într-o ambarcațiune cu vâsle, am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților – adulți și copii – care depind de donațiile noastre și de ajutorul HOSPICE Casa Speranței pentru a primi îngrijirea și alinarea de care au atât de mare nevoie. Mulțumim anticipat tuturor celor care susțin această campanie, precum și viitoarele inițiative ale acestei echipe minunate!”, a povestit Andrei Roșu, conform aceleași surse.

Paul Panait: „Gaz pe Foc nu s-a stins niciodată”

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu „s-a stins” niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute nevoia de implicare și donațiile fiecăruia dintre noi”, a spus Paul Panait, arată aceeași sursă citată.

Alin Lupșa: „Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel”

„Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel de puternică în sufletul meu. Sunt medic și în fiecare zi fac tot ce pot pentru a alina durerea pacienților mei și pentru a le readuce zâmbetul pe buze. Este ceea ce face și fundația HOSPICE Casa Speranței, și mă bucur că putem ajuta prin tot ceea ce înseamnă această reunire a formației noastre. Am compus și am cântat melodii care au adus emoție și fericire în sufletul atâtor generații care au vibrat odată cu noi și sper să o facem din nou, pentru cei care ne apreciază muzica, pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței și familiile acestora, pentru toți cei care cred că, împreună, putem contribui la o lume mai bună”, a declarant Alin Lupșa potrivit același surse.

Cum poți să ajuți cauza pentru care Gaz pe Foc se reunește

  • „Anunță reunirea formației Gaz pe Foc pe canalele de socializare;
  • Distribuie piesa și videoclipul ei oficial în rețeaua ta de prieteni, îndemnându-i să le distribuie la rândul lor;
  • Dă un SMS la 8864 cu textul TIMP, ”relatează SpyNews. 

 

Sursa foto: playtech.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: