Redactia.ro
Home » Monden » Celebrul designer Thierry Mugler a murit. Renumitul designer s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Celebrul designer Thierry Mugler a murit. Renumitul designer s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

GALERIE FOTO (6) Celebrul designer Thierry Mugler a murit.

Celebrul designer Thierry Mugler a murit. Designerul francez a murit duminică, 23 ianuarie. Thierry Mugler s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, iar cauza morții a fost una naturală. Vestea tristă a fost anunțată de agentul său, Jean-Baptiste Rouget.

Celebrul designer Thierry Mugler a murit. Renumitul designer s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 de ani, lăsând milioane de fani ai casei sale de modă în lacrimi. Designerul de modă s-a stins din viață pe 23 ianuarie, din cauze naturale. Mugler a impresionat o luume întreaga cu talentul său și s-a făcut remarcat prin numeroase colecții de succes. Anunțul devastator a fost dat pe contul său de Instagram unde echipa sa a postat o fotografie, alături de un mesaj devastator.

Potrivit agentului său, Jean Baptiste Rougeot, moartea creatorului francez care a dominat lumea modei în anii 1980 a fost una naturală. „Casa Mugler vă anunță cu regret și cu mare tristețe că domnul Manfred Thierry Mugler a murit. Un vizionar a cărui imaginație ca designer și parfumier au inspirat oamenii din întreaga lumea să fie mai curajoși și să aibă visuri îndrăznețe„, a fost mesajul postat pe Instagram.

Thierry a studiat dansurile clasice în tinerețe, fiind pasionat de artă încă de mic. „Întotdeauna am crezut că moda nu este suficientă de una singură şi că trebuie să fie prezentată într-un mediu muzical şi teatral. Dansul m-a învăţat multe despre postură, organizarea hainelor, importanţa umerilor, postura capului, jocul şi ritmul picioarelor”, declara creatorul francez.

Thierry Mugler s-a stins la vârsta de 73 de ani

La 20 de ani și-a dat seama că este pasionat de modă și s-a mutat la Paris acolo unde a muncit foarte mult pentru a-și îndeplini visul. În 1973 și-a creat propriul brand, Café de Paris , iar în 1974 a pus bazele companiei Thierry Mugler. La 26 de ani a creat haine pentru case de modă din Paris, London și Milano. După ce s-a făcut remarcat, Mugler a impresionat prin puterea sa de inovație, iar talentul său l-au ajutat sa devină unul dintre cei mai mari designeri ai lumii.

Mugler a organizat în 1984 prima prezentare publică de modă din Europa, la Zenith, în fața a 6.000 de oameni, cu un concert rock. Biletele au fost vândute cu 178 de franci, iar defilarea, sub semnul litugicului, divinului și misticismului, s-a desfășurat pe un podium de 35 de metri. „Măsura mea este excesul„, spunea Mugler.

În 2013 a creat spectacole muzicale la Paris și Berlin. După ce a părăsit lumea modei, Thierry Mugler a recurs la multe operații estetice și a făcut culturism intensiv. „Cea dintâi urgenţă a fost să îmi revendic corpul, epuizat de anii mei de dans şi de croitorie, ca o renaştere, un mod de a şterge trecutul”, spunea el. Thierry Mugler a îmbrăcat mai multe artiste internaționale Lady Gaga, Kim Kardashian și Beyonce. Acesta și-a pus amprenta pe ținuta lui Kim Kardashian, pentru Gala Met din 2019. Alte nume celevre îmbrăcate de Mugler sunt David Bowie, George Michael, Cindy Crawford, Sharon Stone, Cardi B, Katy Perry, Rihanna și Bella Hadid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: