Redactia.ro
Home » Monden » Celia a născut! Ce nume a ales pentru fetița sa? Are însemnătate biblică

Celia a născut! Ce nume a ales pentru fetița sa? Are însemnătate biblică

GALERIE FOTO (2)

Fericire mare în familia cântăreței! Celia a devenit astăzi mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei? Este unul cu mare însemnătate pentru creștin-ortodocși!

Celia a născut. Ce nume a primit fetița ei

Celia a trecut astăzi prin emoții mari! După o sarcină cu probleme, artista a reușit să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Medicii i-au dat nota 10 la naștere, așa că tinerii părinți sunt extrem de fericiți.
Artista a trecut printr-o operație de cezariană, însă medicii spun că e pe drumul cel bun în ceea ce privește recuperarea. În doar câteva zile, cântăreața și fetița ei vor putea să plece acasă.

Artista a ales un nume cu mare însemnătate

Cu câteva zile în urmă, artista anunțase că unul dintre numele pe care micuța sa le va purta va fi „Maria”. ”La nume nu ne-am hotărât exact încă. E incredibil cât de greu ne este să alegem. Da, așa este, avem o listă mare! Dar singurul lucru sigur este că va purta și numele Maria sau, cel mult, un derivat din Maria, pentru că îmi doresc să poarte numele Măicuței Domnului. Însă la primul nume nu suntem încă hotărâți”, declara atunci Celia pentru Cancan.

În cele din urmă, Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, s-au oprit la numele de „Sara Maria” pentru fiica lor.

Micuța Sara Maria a fost așteptată cu mare nerăbdare, iar părinții i-au pregătit deja camera. Vorbind despre acest aspect, Celia a mărturisit că pe micuță o va aștepta un pat de prințesă și un dulap plin cu hăinuțe roz. ”Camera este aproape gata și dulapul plin de cadouri și hăinuțe”, a precizat Celia.

Familia Celiei

Cât despre frățiorul mai mare, Angelo, acesta este cât se poate de nerăbdător să-și cunoască surioara. Deși a fost răsfățatul familiei până acum, băiețelul își așteaptă cu brațele deschise surioara și promite să-și împartă toată jucăriile cu ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: