Redactia.ro
Home » Monden » Celia, infectată a doua oară cu Covid. Artista este însărcinată în șapte luni

Celia, infectată a doua oară cu Covid. Artista este însărcinată în șapte luni

Emoții uriașe pentru Celia, însărcinată în şapte luni şi jumătate. Cântăreața a aflat că s-a infectat pentru a doua oară cu Covid cu aproape o lună înainte de a naște. Îngrijorările vin după ce artista era să rămână fără mama din cauza virusului care a răpus milioane de oameni.

Celia a trăit un adevărat şoc când a aflat că s-a infectat cu Covid pentru a doua oară. Din păcate, în urmă cu doar un an, atât artista, cât şi mama ei, au dus o luptă grea cu virusul care a îndoliat întreaga lume.

Celia, infectată a doua oară cu Covid. Artista este însărcinată în șapte luni

Cântăreața a ales să facă test pentru că urma să meargă la mama ei, însă fără simptome îngrijorătoare.

„Trebuia să mă duc la mami, pe care era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia. Am văzut că-mi curge un pic nasul. Nu aveam niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băieţel, acolo, la Deva. Şi zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roşie… Era aşa de închisă, spre vişiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, aşa, că o să treacă repede. Dar, totuşi, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, a explicat Celia pentru Cancan.

Celia, despre starea bebelușei din burtică

Celia a vorbit și despre starea bebelușei din burtică, după cea de-a doua infectare cu Covid.

”Stresul a fost foarte mare după ce am aflat că-s pozitivă. Şi teama că voi face o formă ca şi dată trecută, cu febră, cu dureri, tuse, oboseală etc. Eram şocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale despre care nu vreau să vorbesc şi pe care abia le depăşisem cu chiu cu vai.

Dar, spre bucuria mea, a fost o formă uşoară, am fost protejate divin şi eu şi prinţesa mea, iar acum are şi ea imunitate. A dobândit imunitatea în burtică şi îi va fi de ajutor după ce vine pe lume”, a mai explicat Celia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: