Redactia.ro
Home » Știri » Ceremoniile de Ziua Aviației încep de la ora 10:00 pe data de 20 iulie. Bucureștiul va fi survolat de avioane militare, pentru repetiții, joi și sâmbătă

Ceremoniile de Ziua Aviației încep de la ora 10:00 pe data de 20 iulie. Bucureștiul va fi survolat de avioane militare, pentru repetiții, joi și sâmbătă

Se apropie Ziua Aviației, astfel că Bucureștiul va fi survolat de avioane militare, pentru repetiții joi și sîmbătă. Iată toate detaliile!

Ceremoniile de Ziua Aviației încep de la ora 10:00 pe data de 20 iulie

Pe 20 iulie va fi Ziua Aviației, fapt pentru care în zilele de joi și sâmbătă, Capitala României, va fi survolată de avioane militare, care vor face repetiții pentru a pune totul la punct.

„În zilele de 14 iulie și 16 iulie, începând cu ora 10:00, în zona Monumentului Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, vor avea loc antrenamente cu aeronavele militare care vor participa la evenimentul marcant al Forțelor Aeriene Române”, transmite Aviația Magazin.

Tot de la ora 10:00, pe data de 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, se va desfăşura ceremonia militară, cât și cea religioasă cu depuneri de coroane de flori în memoria eroilor aviatori ai României:

„Monumentul va fi survolat de aeronave militare din dotarea Forţelor Aeriene Române, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, aeronave civile din dotarea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă și Aeroclubului României din subordinea Ministerului Transporturilor, o aeronavă de transport pasageri din dotarea Tarom, aeronavele echipei independente de acrobație aeriană Iacării Acrobați, precum și aeronave civile din dotarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială Elie Carafoli”, notează sursa citată.

 Ziua Aviației, spectacol pe cer

În timpul ceremoniei, vor evolua aproximativ „15 aeronave militare ale Forțelor Aeriene Române de tip F-16 Fighting Falcon, C-130 Hercules, C-27J Spartan, IAR-330 Puma, IAR-99 Standard, IAR-99 Şoim, 3 elicoptere tip Mi-17 și EC-135, o aeronavă Cessna VC-560 aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, 3 elicoptere IAR-330 Puma ale Serviciului Român de Informaţii, o aeronavă Tecnam 2006 și o aeronavă Piper Seneca V aparținând Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, două aeronave BN-2A Islander și o aeronavă Beechcraft King Air 90 aparținând Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială Elie Carafoli, o aeronavă B737 aparținând Tarom, 3 aeronave tip IAK- 52 aparţinând echipei independente de acrobație aeriană din România, 5 aeronave Extra 300 aparținând Aeroclubului României”, relatează Pro TV

 

Sursa foto:  Aviația Magazin
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: