Redactia.ro
Home » TV » Charlie Sheen, la 55 de ani, pe străzile din Malibu. Cum a ajuns să arate unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood

Charlie Sheen, la 55 de ani, pe străzile din Malibu. Cum a ajuns să arate unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood

GALERIE FOTO (4)

Faima nu a adus doar succes pentru unele staruri de la Hollywood. Unul dintre “băieții de aur ai Hollywoodului”, cunoscut atât pentru nonconformismul și comportamentul său deviant, cât și pentru rolurile sale impresionante, iată cum a fost surprins Charlie Sheen, la cei 55 de ani, pe străzile din Malibu, după ce a scăpat de grele emoții ale infectării cu HIV.

Cu doar un deceniu în urmă, Charlie Sheen era cel mai bine plătit actor de la televiziune, câștigând 1,8 milioane de dolari pe episod pentru serialul de succes mondial al celor de la CBS – Two and a Half Men, în România cunoscut ca “Doi bărbați și jumătate”.

Charlie Sheen, la 55 de ani, pe străzile din Malibu. Cum a ajuns să arate

Și chiar dacă, în urma unei serii de nenorociri care s-au abătut asupra lui Sheen, ca urmare a trecutului de celebru petrecăreț și comportamentului său bizar, cariera publică a celebrului star de cinema părea cu totul compromise, iată că acum lucrurile par că s-au schimbat.

În prezent, Charlie Sheen a îmbrățișat aparent o viață mai liniștită, mai ales în urma diagnosticului HIV. Vedeta filmului „Platoon”, acum în vârstă de 55 de ani, a prezentat cu mândrie efectele schimbării stilului său de viață, în timp ce a fost surprins la cumpărături prin Malibu. Iar aspectul celebrului burlac de la Hollywood aduce încet-încet cu cel din vremurile bune.

Charlie Sheen nu a ținut să iasă neapărat în evidență, a ales o ținută extrem de lejeră și simplă. Starul a fost văzut în pantaloni scurți maro, tricou negru și adidași bleumarin.

De asemenea, nu a ieșit din casă fără o pereche de ochelari de soare negri¸ într-o zi caldă și însorită din sudul Californiei. Actorul este aparent atent și la mediu, alegând o pungă reutilizabilă pentru alimentele cumpărate.

Și cum pericolul COVID-19 nu a trecut, actorul care și locuiește în Malibu a avut grijă să poarte o mască neagră pe gură și nas ori de câte ori era în preajma oamenilor din public.

Charlie Sheen, vindecat de HIV?

Pe 17 noiembrie 2015, Sheen a dezvăluit public că este seropozitiv, fiind diagnosticat HIV cu patru ani în urmă. Dezvăluirea a dus la o creștere uriașă a căutărilor online pentru prevenirea și testarea HIV, care ulterior a fost denumită „efectul Charlie Sheen”.

În lupta sa cu teribilul HIV, actorul a încercat un nou medicament revoluţionar, PRO-140, cu ajutorul căruia virusul este suprimat, potrivit contactmusic.com.

Sheen a mărturisit, la sfârșitul anului 2016, că medicamentul a oprit virusul să se mai extindă şi că acum este practic nedetectabil în sânge.

„Pot să spun cum m-am simţit atunci şi cum mă simt astăzi. Vorbim de o transformare. Într-o clipă te afli pe drumul pierzaniei, în următoarea eşti pe drumul providenţei. Este uimitor. (…) Am crezut că voi fi prizonierul acestui coctail pentru totdeauna, dar uitaţi-vă la mine acum… Sunt atât de recunoscător pentru geniul celor care au creat asta (n.r. cei de la CytoDyn)”, a explicat Sheen, la aceea vreme.

Charlie Sheen, fiul unuia dintre veteranii de la Hollywood, Martin Sheen, a devenit cunoscut în 1986 cu rolul din filmul „Platoon”, regizat de legendarul Oliver Stone.

Ajuns repede pe culmile succesului, comportamentul deviant al actorului, cu multele sale derapaje legate de consumul de alcool și stupefiante, ce au dus la probleme cu justiția, au dus la declinul carierei sale.

Totodată, și niște episoade de violență domestică i-au făcut pe cei de la CBS și Warner Bros să-l concedieze pe starul din “Doi bărbați și jumătate”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: