Redactia.ro
Home » Monden » Chef Florin Dumitrescu a ajuns de urgență pe masa de operație. Ce a pățit juratul Chefi la Cuțite. ”Suntem mulți băieți cu problema asta!”

Chef Florin Dumitrescu a ajuns de urgență pe masa de operație. Ce a pățit juratul Chefi la Cuțite. ”Suntem mulți băieți cu problema asta!”

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! (1)

Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe mâna medicilor. Din păcate a fost nevoie de o operație urgentă. Chiar el a fost cel care a povestit despre experiența neplăcută prin care a trecut. Ce a pățit Chef Florin Dumitrescu și cum se simte acum.

La ce operație a fost supus Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu are o relație foarte apropiată cu urmăritorii săi de pe instagram. Acesta a împărtățit cu ei experiența neplăcută prin care a fost nevoit să treacă de curând. Totul a pornit din cauza unei pedichiuri nereușite. Nu este o glumă! Se pare că vedeta s-a ales cu o unghie încarnată din cauza faptului că nu a avut unghiile tăiate bine. Nu mai exista niciun remediu pentru a-l ajuta, drept urmare a mers direct pe masa de operație pentru a rezolva problema.

Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totusi am si eu o rugaminte la scolile de pedichiura din Romania. Nu mai taiati unghiile rotunde si lasati colturile in pace, de 3 ani ma chinui cu unghia incarnata dupa ce am vrut sa merg si eu cu degetele la vedere si o data pe an trebuie sa ma operez. Suntem multi baieti cu problema asta!”, a povestit Chef Florin Dumitrescu.

Ce sfaturi a primit Florin Dumitrescu din partea internauților

Comunitatea lui Chef Florin Dumitrescu este una foarte apropiată de acesta. Internauții l-au compătimit pe îndrăgoitul bucătar, dar au și „contribuit” cu sfaturi pentru acesta. Fiecare l-a pus în temă cu remedii naturale sau și-au povestit experiențele similare.

3 ani jumătate m-am chinuit, eu de la pantofi de la munca, de doua ori mi-am scos unghiile de la degetul mare, am folosit toate unguente le posibile, igiena la maxim, ciorapi de bumbac etc. / Mi-a recomandat un medic veterinar Mibazon și de atunci nu mai am probleme. Am zis într-un final ca am făcut ce este mai rău, dar uite minunea!!! Mibazon folosesc unele pedichiuriste”, sunt doar o parte din comentariile primite de Chef Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: