Redactia.ro
Home » Știri » Chris Rock, despre incidentul de la Premiile Oscar: „Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic”

Chris Rock, despre incidentul de la Premiile Oscar: „Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic”

Chris Rock, despre incidentul de la Premiile Oscar

Chris Rock, despre incidentul de la Premiile Oscar. Celebrul comediant a vorbit despre evenimentul neplăcut care a avut loc la Premiile Oscar, din luna martie. Chris Rock a fost lovit de actorul Will Smith, după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith.

Chris Rock, despre incidentul de la Premiile Oscar: „Până nu voi fi plătit, nu voi spune nimic”

Comediantul Chris Rock a avut parte de un eveniment neplăcut la Gala Premiilor Oscar. Acesta a fost lovit, în fața a milioane de oameni, de către Will Smith. Actorul de Hollywood s-a declarat deranjat de faptul că acesta a făcut o glumă la adresa soției sale, Jade Pinkett Smith, care suferă de alopecie.„Jada, te iubesc, „GI Jane 2”, abia aștept să-l văd”, a spus Rock, referindu-se la faptul că aceasta a trebuit să se tundă la chelie.

Ulterior, Smith s-a ridicat de pe scaun, a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirile șocante ale celor prezenți. Smith a câștigat, mai târziu, premiul pentru cel mai bun actor. Acesta a profitat de ocazie și și-a cerut scuze Academiei, dar și comediantului, postând un mesaj pe Instagram. Comediantul Chris Rock a declarat că nu va vorbi despre controversata palmă de la Oscar până nu va fi plătit. „Sunt în regulă, am un întreg spectacol și nu vorbesc despre asta până nu voi fi plătit. Viața este bună. Mi-am recăpătat auzul”, a spus Rock în cadrul unui spectacolul de-al său.

La câteva zile distanță, Academia de Film de la Hollywood a decis să îi interzică lui Will Smith să mai participe la gala Oscarurilor timp de 10 ani. Smith și-a cerut scuze pentru acțiunile sale și a demisionat din Academie. „Accept şi respect decizia Academiei”, a spus actorul într-o scurtă declaraţie trimisă de reprezentantul său presei americane.

Jada Pinkett Smith nu a vrut să se căsătorească cu Will Smith

Într-un interviu acordat în 2018, Jada și Will Smith făceau declarații neașteptate despre căsătoria lor. Actrița a recunoscut că nu a vrut să se căsătorească cu actorul, iar nunta celor doi a catalogat-o ca fiind una „oribilă”. Pinkett SMith a declarat că a plâns foarte mult înainte de a se căsători cu statul din „Fresh Prince of Bel-Air” în ajunul Anului Nou în 1997.„A fost multă presiune, fiind o actriță tânără, fiind tânără și eram însărcinată, și nu știam ce să fac. Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc”, spune ea în clipul pentru „Red Table Talk”, care a reapărut acum pe rețelele de socializare.

În clipul din 2018, care a apărut pe fondul unei aventuri amoroase cu artistul R&B August Alsina, Jada își amintește cu sinceritate de mama ei, care a forțat-o să se căsătorească cu Smith.„A fost aproape ca și cum Gammy ar fi spus: „Și acum Gammy s-a dus la Will, plângând «Nu vreau nuntă», iar acum sunt forțată să fac o nuntă. Am vrut doar să fim noi doi pe un munte pentru că am spus: „Aceasta este o afacere serioasă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: