Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost, de fapt, marea dragoste a lui Florin Piersic. S-a îndrăgostit iremediabil de ea, dar au trăit o iubire interzisă

Cine a fost, de fapt, marea dragoste a lui Florin Piersic. S-a îndrăgostit iremediabil de ea, dar au trăit o iubire interzisă

Anii ’80 au fost o epocă în care arta și dragostea au creat colaborări memorabile și povești de inimă care au captivat publicul. În lumina acestor vremuri pline de pasiune și intrigă, o poveste de dragoste notabilă a strălucit printre celelalte: idila dintre celebrul actor Florin Piersic și o talentată cântăreață. Acest roman interzis a fascinat întreaga Românie și a devenit un simbol al perioadei.

De-a lungul anilor, zvonuri și speculații au învăluit mereu legătura dintre Florin Piersic și vedeta. Cu toate acestea, actorul a ales să păstreze tăcerea, lăsând publicul să se hrănească cu misterul acestei relații ascunse.

Cine a fost marea iubire a lui Florin Piersic

Într-o declarație remarcabilă pentru presă, Florin Piersic a hotărât să rupă tăcerea și să dezvăluie că a trăit un „amor nebun” cu Angela Similea. Privind în urmă cu ochi strălucitori și amintiri plăcute, Piersic a recunoscut că această poveste de dragoste a fost una frumoasă, dar întunecată de notele unei iubiri interzise, conform relatărilor din Adevărul.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a dezvăluit Piersic.

Florin Piersic și Angela Similea, un duo de excepție

Pe lângă tensiunea romantică care învăluia relația lor, Florin Piersic și Angela Similea au fost și parteneri artistici de excepție. În anii ’80, au creat împreună duete memorabile în emisiunile de divertisment transmise de TVR. Unul dintre momentele de glorie a fost reprezentat de piesa „Nufărul alb” din 1983, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu. Această colaborare nu s-a oprit doar la granițele scenei, ci a pătruns adânc în sufletele publicului.

Povestea de dragoste dintre Florin Piersic și Angela Similea rămâne una dintre cele mai frumoase și complexe din istoria showbiz-ului românesc. În ciuda obstacolelor și a faptului că această iubire interzisă nu a evoluat într-o căsătorie, amintirea lor persistă în inimile celor care au trăit și au iubit în acele vremuri. Este o poveste care transcende timpul și care a rezonat puternic în inimile celor care au fost martori la această poveste de dragoste intensă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: