Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023? Cine luptă acum pentru marele premiu

Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023? Cine luptă acum pentru marele premiu

Se ştiu deja primii concurenţi de la Survivor România 2024? Anunţul făcut de Daniel Pavel

Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023? Iată cine luptă acum pentru marele premiu!

Cine a fost eliminat în Semifinala Survivor România 2023

Sfârșitul unei aventuri pline de provocări și emoții a venit pentru concurenta Alexandra Ciomag în Semifinala Survivor România 2023. După aproape cinci luni de trăit în condiții extreme pe insula din Republica Dominicană, Alexandra a luat decizia de a părăsi definitiv competiția, lăsând în urmă o amprentă puternică în inimile telespectatorilor și a celorlalți concurenți.

De-a lungul timpului petrecut în competiție, Alexandra Ciomag a demonstrat o putere de voință extraordinară și o determinare de fier în fața tuturor provocărilor și adversităților întâlnite. Ea s-a adaptat cu succes la condițiile dure ale insulei și a reușit să-și depășească limitele fizice și mentale, demonstrându-și abilitățile și calitățile remarcabile.

În ciuda plecării sale, concurenta a păstrat o atitudine pozitivă și recunoștință față de experiența trăită în Republica Dominicană. Alexandra a mărturisit că participarea la Survivor România 2023 a reprezentat pentru ea cea mai frumoasă experiență din viața sa. Aventura a venit cu multe provocări și sacrificii, dar și momente unice și emoționante:

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige…

Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în finală. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige…”

Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă abționez și mai  tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a spus Alexandra Ciomag înainte de a răsi competiția.

Cine luptă acum pentru marele premiu

În urma eliminării Alexandrei Ciomag, în Finala Survivor România 2023 vor intra Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Cei trei rămân în competiție pentru a duce bătălia până la capăt și pentru a-și disputa marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Fiecare dintre acești concurenți a demonstrat în mod repetat abilități remarcabile și o determinare de neclintit în lupta pentru supraviețuire.

Marea finală care se va desfășura miercuri, 25 mai, promite a fi una plină de tensiune și spectacol. Finala Survivor România 2023 se anunță a fi o luptă aprigă pentru marele premiu, iar telespectatorii vor fi cu sufletul la gură pentru a afla cine va fi desemnat învingătorul acestui sezon plin de aventură și provocări.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: