Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost Mădălin Zamfir, poliţistul care a murit încercând să-şi salveze prietenul dintr-o fosă septică

Cine a fost Mădălin Zamfir, poliţistul care a murit încercând să-şi salveze prietenul dintr-o fosă septică

O nouă tragedie a cuprins Poliţia Română! Fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, a murit la doar 37 de ani.

Bărbatul a stat internat la Terapie Intensivă timp de o săptămână după ce s-a intoxicat într-o fosă septică aflată în construcție.

A vrut să-şi salveze prietenul

Pe 23 august, Mădălin Zamfir se afla la Rucăr, satul Sătic, pentru a-și ajuta un prieten care săpa o fosă septică de circa trei metri adâncime. La un moment dat, prietenului său i s-a făcut rău iar poliţistula sărit să-l ajute, însă a leşinat şi el.

Ambii au fost scoşi de pompieri, care au început resuscitarea. Proprietarul casei, în vârstă de 45 de ani, nu a răspuns manevrelor şi s-a declarat decesul. Ofiţerul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Braşov, dar din păcate, după 7 zile s-a stins din viață.

Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat.Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Drum lin, Mădălin!”, a anunțat Poliția Română.

Era soţ şi avea doi copii

Mădălin Zamfir a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. În prezent, acesta ocupa funcția de Șef Birou Centrul Operațional Pitești.

În urma lui au rămas o soție, tot polițistă, și doi copii.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în 2009, specializarea criminalistică, Mădălin Ionuţ Zamfir a lucrat până în 2012 la compartimentul expertize din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj. Din 2012 până în 2014 a fost ofiţer de ordine publică la Poliţia Costeşti, iar din 2014 a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

În noiembrie 2018 a câştigat concursul organizat de IGPR pentru funcţia de şef birou Centru Operaţional din cadrul poliţiei argeşene. Ulterior a trecut pe o funcție superioară la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: