Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. De ce au divorțat cei doi

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. De ce au divorțat cei doi

GALERIE FOTO (4)

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. Celebrul creator de moda cerut o ordonanță președințială împotriva Alinei Sorescu în ceea ce privește copiii pe care îi au împreună. De luni de zile se zvonește că cei doi divorțează, dar aceștia au infirmat acest lucru. Cu toate astea, puțină lume știe că Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit în trecut. Cine este fosta soție a designerului.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. De ce au divorțat cei doi

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu ar fi la un pas de despărțire. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi divorțeză, dar aceștia nu au dorit să vorbească prea mult pe tema acestui subiect. Puțini sunt cei care știu că celebrul designer nu este la prima căsătorie. Alexandru Ciucu a divorțat de prima lui soție după câteva luni de relație. Designerul se află la a doua căsătorie cu Alina Sorescu, înainte de a o cunoaște pe artistă, Alexandru Ciucu a avut o căsnicie cu o altă femeie cu care a și ajuns în fața altarului. Ciucu a fost căsătorit cu Ana Cristina, pentru care ar fi fugit de acasă, potrivit Antena Stars.

Cu toate astea, dragostea lor nu a rezistat prea mult. După două luni de căsătorie, cei doi au divorțat. La vremea aceea se spunea că tatăl designerului ar fi fost cel care și-ar fi influențat băiatul să se despartă. „Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango.

Aleandru Ciucu s-a căsătorit cu Alina Sorescu la patru ani de la divorțul de Ana Cristina. De această dată, Alina și Alexandru s-au căsătorit după doi ani de realție. Designerul a mărturisit că a avut niște temeri legate de diferenta de vârstă dintre el și Alina, artista fiind mai tânără cu 11 ani. „Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată.Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații’, a mai spus Alexandru Ciucu pentru sursa citată.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, la un pas de divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor ajunge în fața judecătorilor de la Buftea, după ce designerul, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță președințială. Conform Fanatik.ro, Ciucu a cerut o ordonanță președințială zilele trecute, care se exprimă pe materia ”minori și familie”.

”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru sursa citată mai sus. Anul trecut, în momentul în care au apărut primele zvonuri cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cei doi au negat o posibilă despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: