Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost primul bărbat din viața Deliei Matache? Bărbatul nu avea legătură cu showbizul

Cine a fost primul bărbat din viața Deliei Matache? Bărbatul nu avea legătură cu showbizul

Delia Matache este o cântăreață extrem de apreciată atât pe plan artistic, pentru vocea și muzica ei, cât și ca om, fiind o persoană extrem de directă cu fanii ei. Fire din cale afară de deschisă, despre Delia se află multe picanterii chiar de la ea. Sunt totuși detalii intime despre viața ei pe care artista nu le-a expus public, însă unele s-au aflat.

Când vine vorba de vedete, fanii devin extrem de curioși despre aspecte legate de viața lor personală. Așa se întâmplă și în cazul Deliei, care este extrem de activă în comunitatea ei. Însă există unele detalii pe care artista nu le dezvăluie așa ușor.

Unul dintre cele mai fierbinți întrebări de pe buzele oricărui fan este când și-a pierdut Delia virginitatea? Întrebarea indiscretă și-a găsit și răspunsul. Acum s-a aflat cu cine s-a iubit Delia pentru prima dată.

Potrivit celor de la Cancan, Delia și-a pierdut virginitatea la vârsta de 17 ani. Primul bărbat din viața Deliei Matache ar fi fost un tânăr pe care artista l-a iubit extrem de mult. Sunt informații că acesta chiar ar fi locuit o perioadă în casa ei.

Cine este soțul Deliei, Răzvan Munteanu

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în anul 2012. Pe lângă faptul că este impresarul Deliei, Răzvan Munteanu este și om de afaceri, acesta deținândmai multe localuri în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Prima întâlnire dintre cei doi s-au petrecut chiar într-un club la care Răzvan era manager. A fost dragoste la prima vedere, a declarat într-un interviu mai vechi cel care și-a unit destinul cu al Deliei. Și tocmai din dorința de a fi mai aproape de ea și de a a-i oferi suport în cariera muzicala, Răzvan a devenit impresarul ei.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  a declarat atunci Răzvan Munteanu.

De ce nu are Delia copil?

Deși a împlinit 38 de ani, Delia nu are un copil și nu pare să fie un subiect despre care să manifeste un interes prea mare. Cu toate acestea, chiar mama ei, Gina Matache a făcut dezvăluiri legate de acest aspect intim din viața fiicei sale.

În anul 2018, Delia a fost surprinsă la o clinică de fertilizare din centrul Capitalei. Tratamentele de specialitate nu ar fi dat roade în cazul Deliei. Mama Deliei a declarat la un moment dat că artista ar mai fi apelat la clinicile de fertilizare, însă fără vreun rezultat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini