Redactia.ro
Home » Știri » Cine a întreținut atmosfera la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. A fost o petrecere spectaculoasă

Cine a întreținut atmosfera la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. A fost o petrecere spectaculoasă

GALERIE FOTO (3)

Miercuri, 23 octombrie, Larisa Udilă și Alexandru Ogică au celebrat căsătoria într-un eveniment de poveste, urmat de o petrecere spectaculoasă organizată la restaurantul lui Gabi Bădălău. După ce și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu, cei doi au fost înconjurați de familie și prieteni apropiați, care au fost martorii unor momente memorabile și pline de emoție. Nunta a fost marcată de prezența unor artiști cunoscuți din industria muzicală românească, iar spectacolul a fost unul incendiar.

Printre vedetele care au întreținut atmosfera la eveniment s-au numărat Florin Salam și Nicole Cherry

Cei doi au surprins invitații cu un duet extraordinar, cântând celebra piesă „Sae Roma Daie”. Energia lor a captivat imediat publicul, care a fost luat prin surprindere de calitatea spectacolului. Vocile celor doi artiști s-au îmbinat perfect, iar momentul a devenit unul dintre cele mai memorabile ale serii. Invitații nu au ratat ocazia de a filma și fotografia show-ul pentru a păstra amintirea acestui moment special.

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că spectacolul a devenit și mai interesant atunci când Adrian Minune și-a făcut apariția pe scenă. Alături de Florin Salam și Nicole Cherry, acesta a contribuit la crearea unei atmosfere de sărbătoare, cântând împreună cu cei doi artiști. Repertoriul variat și interpretările de excepție au ridicat invitații în picioare, aceștia dansând și cântând alături de artiști. Combinația de muzică pop și manele a fost extrem de bine primită de public, aducând un plus de savoare serii.

Petrecerea de nuntă a continuat în același stil extravagant, Larisa și Ogi fiind gazde perfecte pentru oaspeții lor. Organizată într-un cadru de lux, cu o decorare de poveste, evenimentul a fost încărcat de momente emoționante și surprize plăcute. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă, de la aranjamentele florale și până la luminile de atmosferă, pentru a crea o experiență unică și memorabilă. Tortul de nuntă, acompaniat de un spectaculos foc de artificii, a fost unul dintre punctele culminante ale serii, iar invitații au savurat fiecare moment.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Larisa Udilă a preferat să păstreze discreția în privința nunții, alegând să nu ofere detalii înainte de eveniment

Aceasta și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre căsătorie abia după ce ceremonia religioasă a avut loc, explicând motivele pentru care a ținut totul secret. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Larisa a împărtășit trăirile sale: „A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și până când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare.”

Nunta a fost organizată în timp record, într-un interval de doar trei săptămâni, Larisa descriind procesul ca pe un „vârtej de emoții și surprize”. Deși evenimentul s-a desfășurat într-o zi de miercuri, aceasta nu a împiedicat mirii să se bucure de un moment magic și de o petrecere pe cinste. De altfel, Larisa a explicat că, din motive religioase, au ales să sărbătorească discret cununia religioasă, urmând ca festivitățile să continue la o dată ulterioară.

În timpul petrecerii, atmosfera a fost menținută de cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, nu doar Florin Salam, Nicole Cherry și Adrian Minune, ci și alți cântăreți care au contribuit la succesul serii. Muzica și dansul au fost elementele centrale ale serii, iar invitații au fost impresionați de profesionalismul și energia artiștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: