Redactia.ro
Home » Monden » Cine are grijă de Alexandru Arșinel în spital și care e acum starea de sănătate a maestrului

Cine are grijă de Alexandru Arșinel în spital și care e acum starea de sănătate a maestrului

Alexandru Arsinel impreuna cu sotia, Marilena

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel a tot oscilat în ultima vreme. La începutul lunii mai, actorul a fost internat la o clinică privată din București, acolo unde se află și în prezent.

Cum se mai simte Alexandru Arșinel și cine îl are în grijă în spital

Probleme cu inima, transplant de rinichi. Starea lui Alexandru Arșinel nu e tocmai bună. Marele actor este internat în clinica privată, iar de atunci, nu a mai făcut declarații, a scris Click. Se pare că acesta ar fi slăbit din cauza problemelor de care suferă, așa că medicii îl țin sub supraveghere. Fiii lui, Cristian și Bogdan, i-ar fi aproape.

Totodată, asistenta care îl îngrijjește pe maestru este aceeași femeie care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968. Soția lui Alexandru Arșinel se află într-un scaun cu rotile de câțiva ani după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

„Ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a declarat Alexandru Arșinel la un moment dat pentru Antena Stars.

Alexandru Arșinel, „lovitura” primită recent de la magistrați

De curând, judecătorii i-au dat vești proaste lui Alexandru Arșinel. Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a decis că persoana care a intrat ilegal în vila sa de la malul mării să fie lăsată în libertate.

„Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, scrie în hotărârea magistraților, a relatat Spy News.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: