Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bărbatul care conducea un Ferrari cu 230 de km/h. Mai avea puțin și atingea viteza de decolare a unui Boeing

Cine e bărbatul care conducea un Ferrari cu 230 de km/h. Mai avea puțin și atingea viteza de decolare a unui Boeing

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost amendat pe Autostrada 1, pentru că a condus mașina lui, marca Ferrari, cu 230 de km/h. Polițistul care l-a amendat pe șofer a făcut public un detaliu important despre identitatea lui.

Cine era bărbatul de la volanul unui Ferrari, amendat pe autostradă

Bărbatul prins în timp ce conducea un Ferrari cu viteza de 230 de kilometri pe oră, pe Autostrada 1 Deva – Nădlac, este un pilot de curse din Austria. Dezvăluirea a fost făcută chiar de polițistul care l-a amendat cu 1.305 lei, Valer Kovacs. „Ieri am întâlnit prin luneta radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvolta 700cp și se deplasa cu 230km/h. Un om obișnuit cu viteze astronomice, din păcate legea este lege pentru toată lumea, indiferent de meserie sau situație. I-am explicat pericolele la care se expune, a înțeles mesajul meu și l-am rugat pe viitor să nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse. La final ne-am oferit o strângere de mână în semn de respect reciproc. Așa cum v-am promis, voi face câte o poză cu fiecare dintre voi, care doriți acest lucru indiferent de situație. Protejați viața”, a scris polițistul Valer Kovacs pe Facebook.

Ce au transmis autoritățile

Poliţiştii Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, în zona localităţii Margina din judeţul Timiş, pe Autostrada A1, sensul de mers Lugoj – Deva, un şofer care conducea o maşină Ferrari cu 230 km pe oră. Bărbatul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 120 de zile.

La data de 26.07.2022, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie Autostrăzi – A1 Deva – Nădlac au depistat în trafic, pe A1 la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localităţii Margina din judeţul Timiş, un bărbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h”, a transmis, inițial, IPJ Timiş. Șoferul a fost amendat cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicată şi măsura complementară a suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile. I s-a eliberat în schimb o dovadă fără drept de circulaţie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro